reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

ja lubiałam solarium do momentu kiedy nie zemdlałam w nim ( było stojące z wentylatorkami radyjkiem itp itd )

- jak się już pozbierałam tzn odzywskałm świadomość to był problem z wezwaniem pomocy bo guzika nie było - a jak miałam wypełznąć goła na poczekalnie i zawołać help help

- leżałam tam az nabrałam tyle sił żeby się ubrać i wyleźć z tamtąd.
Po omacku z mroczkami przed oczami wypadłam na zewnątrz żeby sobie powietrza łyknąć a panie z pretensjami , że im jeszcze nie zapłaciłam -widziały, że mi slabo bo siedziałam na chodniku blada jak trup i co nie pomogły mi ale skasowały za to cholerne solarium głupie ..... i tak wyleczyłam się z solarium

reklama
Ja się zawzięłam i już ponad dwa miesiące dwa, a czasem nawet trzy razy w tygodniu chodzę na siłownię, a potem na saunę. I czuję się przez to o niebo lepiej!!!
No i zrzuciłam 4 kg, wzmocniłam mięśnie i nabrałam kondycji. I znowu siebie lubię ;)

Pytia- gratuluje serdecznie:tak: :tak: :tak: u mnie na zamiarach się skończyło...ostatnio nie mam na nic czasu i siły...ale musze się wziąc za siebie...zaczełam tylko diete ..jem mniej ...zawsze coś...i słodycze to mnie gubiło...ale potrafie juz powiedzieć że ich nie zjem...mój Kuba tak lubi słodycze...i czasami korci:tak: :tak:

ja z okazji zbliżającego się lata tez postanowiłam PORZĄDNIE wziąć się za siebie, narazie pofarbowałam włoski na głęboki mahoniowy szatyn, zrobiłam aromatyczny peling, no i dietka rulez:-D

reklama
podoba mi się tak iwątek u któryś mam (nie wiem gdzie)

co dzisiaj dla siebie zrobiłaś?

strasznie trudno czasami na to odpowiedzieć...

no ja dziś zrobiłam tyle że poszłam w końcu do lekarza i jestem na L4... :-D

a jak u Was??

Do góry