reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Magisia powodzenia :happy:

Ja tez marze juz o sloneczku , uwielbiam sie opalac :tak:
od urodenia Selinki tez nie bylam sa solarium , ale mam nadzieje ze jak tylko pojawi sie sloneczko to pojade na tydzien do mamy na opalanko :-) a jak nie to moze solarium :tak:

reklama
A ja ożywiona świetną słoneczną pogodą udaje się do solarium troszkę się opalić......poprawie sobie nieco nastrój.....:-D

A odkryłam ostatnio piankę do mycia twarzy L"oreal Happyderm super odświeża i oczyszcza skórę...i świetnie zmywa makijaż pod oczami (czasami mimo demakijazu płynem zostaje taka ciemna poświata pod okiem)

:tak: :tak:

Mokkate- a Ci powiem że ja chodze tylko do solarium - kabiny gdzie stoi się na stojąco w takim łózku bym nie dała się zamknąć...raz się zatrzasnęłam ..poza tym ja mam lęk przestrzeni :-D :-D

ja byłam 1x i więcej nie pójdę :zawstydzona/y: nie wiem co mi się stało, ale po zamknięciu w "trumnie" zaczęłam się dusić i nie poopalałam się:no:

ja byłam 1x i więcej nie pójdę :zawstydzona/y: nie wiem co mi się stało, ale po zamknięciu w "trumnie" zaczęłam się dusić i nie poopalałam się:no:
Osinko- dokładnie ja w takim łózku opalającym myślałam że sie uduszę...a teraz chodze do kabiny opalającej i opalam się na stojąco i tam jest dużo miejsca.

mi w sumie wszystko jedno ................wygodniej jest mi w lezącym ale lepiej i równomiernie mnie opala w stojącym -wiec czesciej korzystałam z tego drugiego :):)

Ja dzisiaj zaliczylam wlasnie sesje w solarium oczywiscie topless. U nas sprowadzili nowe lozko z masa bajerow jak nawilzanie i inne glupoty i nie zamyka sie w nim jak w trumnie. Na zewnatrz jest caly skomplikowany uklad luster i lamp. Chyba bede czesciej chodzila sie opalac, bo lozko mnie zafascynowalo :) a ze panie z obslugi z jezykiem obcym sobie nie radza wiec za tlumaczenie mam sesje gratis. Nie ma jak transakcja wymienna.
Juz od miesiecy wzielam sie za siebie i 2-3 razy w miesiacu udaje mi sie na solarium dotrzec. Teraz troche mam bardziej ograniczony czas, bo przez 2 miesiace jestem slomiana wdowa, maz na delegacji a ja sama z Majem w domu.

reklama
u mnie w miescinie na ban solarium nie ma-w wekszych miastach mi sie nie rzucilo w oko-a poopalalabym sie poopalala,wiec musze sie rozejrzec-bo biel az swieci-mam tak biale girki jak maka obsypane:eek:

Do góry