reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Karolkaz czy mówisz o wodzie termalnej? A co do kremu z Vichy to wyprobuje w niedługim czasie, zobaczymy jak bede wygladac po porodzie :tak:a to juz tuż tuż ( terminowo dzisiaj miałam rodzić )
Oliweczka mam na myśli krem Vichy normaderm dla skóry z niedoskonałościami i zaskórnikami...niestety mam straszną cerę ostatnimi czasy ..pryszcze jak u pietnastki...szok i nic absolutnie nic nie pomaga poza właśnie tym kremem Vichy .

reklama
Karolkaz czy mówisz o wodzie termalnej? A co do kremu z Vichy to wyprobuje w niedługim czasie, zobaczymy jak bede wygladac po porodzie :tak:a to juz tuż tuż ( terminowo dzisiaj miałam rodzić )
Oliweczka - zakręciłam się trochę .....woda różana nie termalna (termalna też jest fajna ale ciut droższa) kupuję w rosmannie za 4.99

Ja jeszcze troche karmie ale mam juz mniejszy biust na szczescie jak na razie nie jest zle , mialam zawsze b przy karmieniu skoczylo do c a taraz spowrotem wracam do b .
Ja uzywam mustelle, cala ciaze uzywalam i bardzo jestem zadowolona :happy: i cwicze co dru dzien cw na biust .
Jedno znich to klade sie na podlodze na plecach i z hantelkami otwieram rece w bok, to naprawde dziala!!! robie ok 40-50 powtorzen i na rece przy okazji dobre :-)

a u gina jeszcze nie bylam bo nie mam kiedy :baffled: ale jakos to musze zorganizowac

Asia 21 dobrze, że wspomniałaś o hantelkach zaraz swoje wygrzebię z szafy i odkurze może coś pomogą tylko gdzie znaleźć zapał ???

mam pytanie do Was
jak opalacie sie w solarium to czy opalacie sie topless czy tez w staniku????????? i czy opalanie sie topless jest szkodliwe???
wlasnie przed chwila rozmawialam na ten temat z kolezanka i mamy odmienne zdanie. bardzo blabym wdzieczna za szczere odpowiedzi i wypowiedzi na ten temat :)

Zuziu, ja oplalam się topless, chociaż na same sutki kładę chusteczkę, chronię też pupę, bo nieraz już tak spaliłam, że nie mogłam siedzieć :-D:-D

Od czasu urodzenia Karoli na solarium byłam tylko raz :baffled::baffled:

reklama
Tereska wiesz ja tez jeszcze nie bylam na solarce choc przed ciaza opalalam sie ciagle uwielbiam poprostu opalenizne rewelacja nic nie ma sie na twarzy zadnych wypryskow itd:tak:no ale ja musze niestety poczekac az zaczne sie opalac czeka mnie zabieg laserowy usuniecia rozstepow i jak narazie dbam o moja skorke zeby dobrze to przeszla :-)

Do góry