reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

A moj biust jest prawie taki jak kiedys, ale jeszcze nad nim pracuje (cwiczenia, kremy no i sprobuję z prysznicem)

reklama
A jakich kremów używacie na biust ???

Ja zastanawiam się nad obcięciem włosów na krótko - zawsze miałam długie i mam cykora ale teraz i tak wiecznie są związane i wyglądam jak mysia - może jakaś fryzurka by pomogła - chyba bardziej chodzi mi o poprawe humory niż wyglądu .

Aqua - tnij dziewczyno!!W razie czego odrosną...;-)
Ja z kolei przez ostatnich kilkanaście lat miałam na krótko, teraz eksperymentuję z dłuższymi, ale generalnie krótkie są fajne i jak już będę miała dość suszarki, szczotki ibawienia się z układaniem to ścinam na krótko :cool2:

Ja uzywam Clarins-a na biust i dziala rewelacja! Na biust nie narzekam a nadal karmie! Tylko jest dosc drogi niestety i malo wydajny:wściekła/y: , no ale dziala!:tak:

ja używam eveline taki w różowym opakowaniu, całkiem niezły, chociaż jestem załamana swoim biustem, zresztą nie ma się co dziwić, przez ciążą miaam duże C podczas karmienia skoczyło do E, a teraz mało jędrne małe B:-(

aqua napisałam mało jędrne B, gdyby były jędrne to nie byłoby takiej katastrofy jak teraz:-(

reklama
Wiecie ja slyszalam ze zimne prysznice pomagaja czasami to stosuje i piersi sa lepsze choc jestem najbardziej zalamana rozstepami:dry: buu ale juz bylam u chirurga i wiem ze da sie je usunac wiec to mnie podtrzymuje na duchu:tak:musze tylko uzbierac kasiurke a z tym ciezko.

Do góry