reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

też obcięłam włosy i co z tego?? muszę je związywać gumkami, zabezpieczać spinkami w domu, bo Agata poluje na każdy kosmyk - łapie i ciągnie z całych sił :-D
..........
ja tez tak mam .....dawniej zawsze chodzilam w rozpuszczonych ........a odkad jest patryk to moze dwa razy rozpusciłam ........no i jeszcze jeden raz na chrzciny:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
:-) :-) :-) :-) Odświeżam wątek...ja ostatnio kupiłam sobie fajny kremik Olay i jestem zadowolona bo w końcu moja skóra jest nawilzona....musze jeszcze uspokoić cerę (hormony po ciązy szaleją) - polecam Vichy Normaderm jak ktoś ma cerę ze skłonością do wyprysków jest niezastapiony..prze testowałam na sobie

poza tym odkryłam wodę różaną zamiast toniku w rosmanie za 4.99 jest rewelacyjna....a w Yves rocher nowa seria (dośc droga ...ale ....skuteczna) Inositol superowa...

Karolkaz czy mówisz o wodzie termalnej? A co do kremu z Vichy to wyprobuje w niedługim czasie, zobaczymy jak bede wygladac po porodzie :tak:a to juz tuż tuż ( terminowo dzisiaj miałam rodzić )

oliwieczka: dzisiaj sie jeszcze nie skonczylo ;-) wybycz sie za nas i wyspij kochana :-)

a co do wygladu... macie jakies sprawdzone metody na ujedrnienie biustu :zawstydzona/y: bo mi by sie przydalo hehe

MagdalenaB na ujędrnienie polecam masaż ciepłej i zimnej wody codziennie wieczorkiem lub rano :tak: dodatkowo mozesz zastosowac krem ujędrniający i dobrze podtrzymujący buistonosz (jak najwyżej podnies ramiączka)
Pomagają też ćwiczenia wzmacniające klatke piersiową mozesz je wykonywac np. siedząc przed telewizorkiem, układasz ręce tak jak do modlitwy :happy: na wysokości piersi i dociskasz jedna dłoń do drugiej mocno tak z 10 sekund, odpoczynek i tak z 10 razy - codziennie ;-) -żeby były efekty:tak:

U mnie cycki po karmieniu wyglądają mało efektownie - wręcz tragicznie a zawsze byłam z nich zadaowlona :sick:

Wogóle niby wage mam niższą niż z przed ciąży ale wyglądam jakoś nieproporcjonalnie - wiszący brzych i cycki :wściekła/y: beznadzieja
A kremy na ujędrnianie i rozstępy to u mnie jakoś nie działają :no:

ja sie na temat cyckow wypowiadac nie bede no chyba zeby komus humor poprawic bo gorzej nikt nie ma:tak:

otoz dla narzekajacych na swoj biust:sylwia532 ma 2 rozne rozmiary jeden cycek miseczka B drugi C................
przyczyna:kacper przestal pic z lewej piersi,mi samej nie chcialo sie odciagac(po prostu tego nie znosilm) no i mleczka nie ma

i co ma ktos gorzej?:no:

wiem ze sama jestem sobie winna bo zaniedbalam-teraz na siebie patrzec nie moge
idzie wiosna,lato wiec trzeba bedzie zatuszowac i kupuje takie wkladki silikonowe-juz na allegro widzialam
powaznie mysle nad operacja-maz kasy mi nie da wiec sama musze zbierac(odloze jak pojde do pracy)

no i jeszcze sie zdolowalam-z braku lektury poczytalam brata playboya............

nie na serio sie z tym zle czuje probuje odstawic kacpra od piersi ale nie potrafie:-(

w ogole czuje sie brzydka bleblebleblebleble-moje marudzenie
jak pojde do fryzjera ,kupie sobie jakies fajne portki(bo chociaz pupa zgrabna:cool2:) jakis dobry kosmetyk to moze poczuje sie lepiej

ogolnie wczesniej lubilam sie ladnie uczesac pomalowac a teraz czasu nie ma

teraz po tym poscie zrozumialam ze ze mna zle

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sylwia,nie martw sie,jak odstawic Kacpra od piersi i przestaniec karmic to rozmiar piersi sie wyrowna.Mialam tak samo-Majka pila ostatnio tylko wiecej z jednej piersi,ja ja na chama pchalam na te druga ale ona nie za bardzo chciala.W rezultacie jedna piers zaczela produkowac mniej mleka az w koncu przestala i zrobila sie mniejsza.Ale kiedy dwa miesiace temu Majka odmowila ssac i te druga piers i musialam zrezygnowac z karmienia,to powoli i ta druga piers powrocila do swoich starych rozmiarow(ku rozczarowaniu mojego meza,hehe :-) Wiec nie martw sie,jeszcze troche wytrzymasz,a potem wszystko wroci do normy :tak:

reklama
dla pociszenia - mój obwisły po karmieniu biust trochę się podniósł - nie wiem na ile jest to wpływ sporadycznych wypadów na basen, na ile zimnej wody lanej co wieczór na klatkę piersiową ale jest o fakt ;-)

a w ramach poprawy nastroju byłam u fryzjera w zeszłym tygodniu - ostatni raz byłam w kwietniu zeszłego roku:szok: ; mam ochotę na masaż jeszcze...

Do góry