reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chcę być mamą po raz trzeci

Dziewczyny, u mnie dwóch synów 13 i 10 lat. Są zakochani w 4-miesięcznej siostrze [emoji4] zero zazdrości, duża pomoc z ich strony. A córa wpatrzona w nich niesamowicie. Długo się zastanawialiśmy, ale dopiero teraz czuję, że jesteśmy w komplecie [emoji4]

reklama
Spokojnie, teraz coraz później mają dzieci i często pierwsze koło 40-stki. Wiadomo, że biologia biologią i łatwiej zajść w wieku 20-stu lat niż 40-stu, ale to dużo kwestia organizmu. Teraz jakaś plaga niepłodności, nawet u bardzo młodziutkich kobiet. Sobie tak myślę, czy to nie przypadkiem od antykoncepcji.

Powinnam dostać okres pod koniec lipca. Także coraz bliżej godzina "w". Mam stresa ;)

A co u Was?

Spokojnie, teraz coraz później mają dzieci i często pierwsze koło 40-stki. Wiadomo, że biologia biologią i łatwiej zajść w wieku 20-stu lat niż 40-stu, ale to dużo kwestia organizmu. Teraz jakaś plaga niepłodności, nawet u bardzo młodziutkich kobiet. Sobie tak myślę, czy to nie przypadkiem od antykoncepcji.

Powinnam dostać okres pod koniec lipca. Także coraz bliżej godzina "w". Mam stresa ;)

A co u Was?

To prawda, ta granica wieku ciagle się przsuwa, tylko własnie coraz wiecej kobiet ma problemy z płodnością albo donoszeniem ciąży. Myślę, że to raczej wina środowiska, wszechobecnej chemii i złego odzywiania.

Trzymam kciuki Mujer za koniec lipca! :tak:

Ja w piatek wyjmuję wkładkę, więc od kolejnego cyklu zaczynamy! :rolleyes2: Póki co kupiłam witaminy z kwasem foliowym.

Dwa dni przed terminem spodziewanej miesiączki. Trochę w szoku jestem ;)

Załączniki

• 20180727_075117.jpg
    20180727_075117.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 146
reklama
Do góry