reklama
agniecha_bebecha
Mama Majozy
ilokat poszło, powodzenia
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
ankieta wypelniona
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
To i ja ankiete wypelnilam.
Upal znowu a ja sie kisze w tych murach,nie lubie;(
Wczoraj bylam na Dniu Matki,fajnie bylo,tance,hulance i kawa a dzieciaki takie kaszlace i smarkate i moja juz wieczorem kichala i pol nocy smarkala,ech..
Dzisiaj poszukiwanie sukienki ciag dalszy)
Upal znowu a ja sie kisze w tych murach,nie lubie;(
Wczoraj bylam na Dniu Matki,fajnie bylo,tance,hulance i kawa a dzieciaki takie kaszlace i smarkate i moja juz wieczorem kichala i pol nocy smarkala,ech..
Dzisiaj poszukiwanie sukienki ciag dalszy)
AgnieszkaJ
kasiula ja tez ganialam za kiecka
w piatek ide na lotnisko z mlodym mam wejsciowke
nie chce ktoras zestawu stazy pozarnej WADERA nowiutki za 49zł (cena producenta 65)
w piatek ide na lotnisko z mlodym mam wejsciowke
nie chce ktoras zestawu stazy pozarnej WADERA nowiutki za 49zł (cena producenta 65)
Podpisuje sięankieta wypelniona
Za 2 godzinki imprezka w szkole a ja mam ochote się przespać bo deszcz czuje w powietrzu moje ciało, hehheh...
Jutro ortodonta i wyjazd do centrum, może ktos będzie w okolicy w godzinach przedpołudniowych?
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Aga,ale dogonilas w koncu kiecke,haha??...moj ma taka straz na dzialce takze my dziekujemy
Iza,mowisz ze czujesz deszcz,przyda sie bo idzie zdechnac;/
Ja centrum fordon jutro ale popoludniu...
Ma ktoras moze stojak do wanienki???Potrzebuje!PILNE!!!
Iza,mowisz ze czujesz deszcz,przyda sie bo idzie zdechnac;/
Ja centrum fordon jutro ale popoludniu...
Ma ktoras moze stojak do wanienki???Potrzebuje!PILNE!!!
Ostatnia edycja:
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Sama sobie mam pisac;/ a Wy gdzie,upalow przeciez nie ma
Wczoraj dostalam spodnice(zrezygnowalam z sukienki) i do tego musze jeszcze jakas bluzke,a tu sobota tuz tuz...oszaleje!
Wiki jeden dzien smark,w nocy myslalam ze sie udusi,teraz kaszel,kataru zero za to maly smarka,wrr.
Wczoraj dostalam spodnice(zrezygnowalam z sukienki) i do tego musze jeszcze jakas bluzke,a tu sobota tuz tuz...oszaleje!
Wiki jeden dzien smark,w nocy myslalam ze sie udusi,teraz kaszel,kataru zero za to maly smarka,wrr.
AgnieszkaJ
139zl w pretty girl
reklama
Co za pogoda barowa, wczoraj troche chodnik pomoczyło i dalej ciemno, zimno, brrr..... niby od poniedziałku upały zapowiadaja a przed nami weekend oraz niby deszcz :-( W sobote szkoła organizuje "Dzień z pasją" który ma być w szkole i na boisku więc słoneczko zapraszam do poświecenia. Macie jakies plany na jutro, nie miałam czasu zobaczyć czy coś się w mieście dzieje.
Ktoś pisał o lotnisku i słyszałam w radiu, że cos tam się będzie działo i zapraszają a wstep bezpłatny, tylko kiedy ;-)
Ktoś pisał o lotnisku i słyszałam w radiu, że cos tam się będzie działo i zapraszają a wstep bezpłatny, tylko kiedy ;-)