reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
Sali zagłosowane:D my się nie łapiemy bo nie ta rozmiarówka;)

W ogóle to: CZEŚĆ:D

Coś poczytałam i wspominałyście o spotkaniu:):) Dziewczyny jakby co ja jestem na TAK!!! ale może tak w połowie lipca??? do końca czerwca mam w tyg anola i mega zapierdziel a w weekendy szkołe no i 14.07 egzamin! Później jestem wolnaaa!!!

Dzień dziecka nie sprzyjał spacerowaniu... brrr dobrze, że chociaż słoneczko wyszło! Buziaki dla dzeciaczków:*

My z D właśnie grillujemy na balkonie:D
aaaa i muszę się pochwalić! dzisiaj mijają 3 tyg bez smoka:D w sume poszło gładko chociaż pierwsze 3 dni a szczegołnie 3 noc to był horror! Bo odstawinie smoka zbiegło się z wychodzeniem trójek!! ale uff daliśmy redę:)

Kasiulka
zakupiłaś kreację??

Goosiek no jak to nie ta rozmiarówka???
Pewnie 92 nosi?? e tam widac polowa ściemniala hehe
Iza a które zdjecie wygrało w Twoim konkursie??/ja mialam faworyta;))

Wszystkim dzieciaczkom najlepsze życzenia z okazji ich święta:-) Szkoda że pogoda nie dopisała i wszystkie terenowe atrakcje poszły się ciąć. Ja się nie odzywam bo w domu armagedon bo remontujemy dwa pokoje

Sali głosik wczoraj i dzis oddany!

Iza a które zdjecie wygrało w Twoim konkursie??/ja mialam faworyta;))

Mama i Zosia Sama radość | mamywsieci.pl :-)

Zimno strasznie, a my za chwile do szkoły na dzień z Pasją idziemy bo ma się duzo dziać, dobrze że nie wszystko na boisku będzie.
Ładnej pogody na weekend życze i spóźnione Ogromne Buziaki dla dzieciaczków małych i dużych!

Pisalam rano posta i co...nie ma go;/

Gosia,mam,z sukienki zrezygnowalam;) mam spodnice i bluzke i mega wysokie,jak dla mnie,buty,haha...
Co do pogody to zalamka,mam nadzieje ze chociaz jutro nie bedzie padalo bo bedzie kiepsko,wrr...

Mucha,
oby ten armagedon szybo sie skonczyl;)

Yyy tak mi wieje w okna ze normalnie mam klime,szok

hej. pogoda straszna. Któraś wybiera się do REAL'a na kruszwickiej z dzieckiem?? zabawy na DD są organizowane.
ja po egzaminie na 12 do pracy.

ziiiimno.

SALI
zaglosowane :-D

Wymarzłam potwornie i już nigdzie dziś sie nie wybieram :no: poczekam na ocieplenie :-D

Maleństwo po jakim jestes egzaminie? Zdany to gratulacje!

z anatomi pisemny. w żak'u na fizjoterapii ostatni semestr :-):-):-)
jutro tylko z fizjoterapii i kinezyterapii praktyczny i koniec. w sierpniu odbiór certyfikatów. ;D

reklama
Do góry