reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Iza Ty to wiem;P
Malenstwo jest młoda wiec to rzadkosc w dzisiejszych czasach zeby nie imprezowac hehe

Iza a Ty nigdy nie byłas w pubie?

reklama
Iza Ty to wiem;P
Malenstwo jest młoda wiec to rzadkosc w dzisiejszych czasach zeby nie imprezowac hehe

Iza a Ty nigdy nie byłas w pubie?

nigdy nie byłam zwolenniczką imprez. może też dlatego było różnie z znajomościami u mnie.
wolę takie swobodne zabawy, koncerty lub np właśnie karaoke.

...ja nie mowie o dyskotekach! Ja kiedys na imprezy co tydzien chodziłam nawet po Kai,ale teraz wole puby w sensie Kubryk Eljazz posiedziec przy piwie pogadac byle wyjsc z domu z dyskotek wyrosłam ale nie mówie raz na pol roku ama ochote isc potanczyc...Iza no wiadomo kazdy lubi co innego;))...ja to szalona dusza jestem;)))

ja jestem spokojna, tzw cicha woda.
czasem ale to rzadko mam ochotę się zabawić. ale to albo nie ma gdzie nie ma z kim itp.
ciężko jest. a teraz to nie zawsze wypada.

Hej!

Wczorajsze zakupy mimo wszystko udane;) ale...nadal nie mam sukienki na przyjecie;/...

Iza,jak to co bys robila,hmm...?! Moja bratowa zawsze byla ze tak powiem "kura domowa" a jak skonczyla 40stke to sie szalona kobitka zrobila,haha...

Malenstwo,cicha woda powiadasz,tez taka bylam,haha...jeszcze wszystko przed Toba;).

A ja sie pakuje,czekam na Wiki i uciekam na dzialke...milego weekendu!!!

Iza,jak to co bys robila,hmm...?! Moja bratowa zawsze byla ze tak powiem "kura domowa" a jak skonczyla 40stke to sie szalona kobitka zrobila,haha...

Jestem po 40stce i dalej moje szaleństwo nie poszło w tym kierunku ;-) bo spokojna to ja nie jestem :-) a kurą domową nigdy nie byłam i nie mam zamiaru być.... brrr....

Iza i dobrze że nie chcesz. chyba żadna z Nas nie chciałaby być kurą domową - jak to było za starych czasów.

teraz kobiety chcą rządzić swoim życiem karierą i rodziną.
co nie??

reklama
Do góry