reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
jestem po malej przerwie:)

laptop padl trza bylo naprawiac - ufff udalo sie bo odwyk forumowy mi szkodzil :p

sobotnie weselich udane - zmeczona jak nie wiem ale zadowolona !!!!
pogoda taka sobie ale mielismy fuksa bo padalo tylko jak jechalismy z USC do domu zatrzymalismy auto i przestalo padac :D

Hej!

Melduje ze po niedzielnym przyjeciu super,szybko poszlo,jedzonko dobre bylo,prezenty tez super,uzbierala kase jak chciala,troche srebra,zegarek i piekny obraz z jej portretem namalowany pastelami:)

Weekend i co,mialam byc juz na dzialce a jak narazie siedze na torbach i pogody szukam,wrr...
Smarkam i kaszle;(((mam dosc zlego samopoczucia juz do trzech dni:(...z jednej strony lepiej dla mie ze teraz nie ma slonca bo przy katarze ja nie moge wychodzic na dwor,z oczu potok lez wtedy...
Kto ogladal rano zacmienie???Ja sie zalapalam od 6 do 6.15,dobrze ze tata mial ciemne szybki,od okularow do spawania,bo bez tego nie szlo patrzec...

Aga,poradzi a co tam,;),trzymam kciuki:)

Malenstwo,gratki za zaliczenia:)!!!

reklama
Życzę wam udanego długiego weekendu z pogodą ;-) Jak na razie za oknem szazro buro i ponuro. Mieliśmy iść w gości na cały dzień, ale F ma katar co prawda alergiczny, a tam będzie dużo dzieci więc sobie odpuścimy żeby nie stresować innych rozdziców:cool2:. Mam nadzieję że pogoda się poprawi i zrobi się piękny czerwiec

Do góry