reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam!

Też nie słyszałam o nożowniku :szok:

Posprzątalam, pomylam i usiadłam sprawdzić co w necie i godzina mnie zaskoczyła bo myslałam że to po 22 dopiero!
Dziś upieklam pierwszy swój tort a co jak szaleć to szaleć gością smakował i juz wiem, że będe takie robić bo łatwo tylko biszkopt mi opadł :-) ale to i tak nic dla kogos kto wode potrafi przypalić :tak:

Piękna pogoda się zapowiada, jutro jedziemy odwiedzic dziki do Lubostronia bo kilka miesięcy chleb dla nich zbieram a potem dalej do rodzinki w odwiedzinki i odtlenienie na wsi.

Udanego weekendu!

reklama
Helołłl!

Ale mamy wnet lato:-) moja japonki juz w gotowosci czekaja haha...
Za godzinke spadam na urodzinki malego kuzynki,spotykamy sie na tym nowym placu w Fordonie,tam tez gdzies ma byc ta impreza,takze popoludnie-wieczor zaplanowane:-)...

Super pogoda! Wyszłam dzisiaj nawet z domu bo w końcu czuje się lepiej - chyba antybiotyk zadziałał.
Dzięki tej pogodzie dostałam zastrzyk energii i nawet małe porządki zrobiłam - pochowałam zimowe rzeczy i wyciągnęlam wiosenne :D Mam nadzieję, ze już tak zostanie.

Helloł:-)

czyżby wiosna na całego??:tak: boska pogoda... szkoda, że cały dzień w szkole przesiedziałam :/ no ale chłopaki korzystali bo jak wyszli zdomu o 10.30 tak wracając wjechali po mnie do szkoły o 16.30 i ostatecznie zjechaliśmy do domu o 17.30! Olas padł o 18 a my spijamy browarka:-D

Sali o żesz w mordę!!! jaki nożownik!!! jakie ciało?!!? ob to było nieprawdą...

Kasiulka Ty mnie nie dołuj!! Czy ja muszę zawsze wychodzić na taką zacofaną:baffled: ok Matecznik, ok Pinola jakoś ścierpie ale że niby jakiś plac jest w Fordonie?!?!?! rozumiem, że jakiś plac zabaw dla dziecie??? no gdzie, pytam się gdzię???? bo ja ofkors nie mam zielonego pojęcia:zawstydzona/y: pewnie się okaże, że pod moim nosem, za blokiem... proszę o wskazówki jak tam trafić...

Gosiek to jest koło szkoły 66 jak dobrze pamietam,;)

..a nozownik...hmmm byłam dzisiaj u przyjaciólki i podobno jakis czas temu grasował jakis gosc z siekierka na Bartodziejach i straszył dziewczyny pod szkola a 3 zaatakował ale go złapali i zamkneli w psychiatryku, mówili o tym w tv bydgoszcz(teraz cisza)....moze to jakas plotka urosła do tej rangi bo by mówili w tv ..

Witam wiosennie!

mówili o tym w tv bydgoszcz(teraz cisza)....moze to jakas plotka urosła do tej rangi bo by mówili w tv ..
Od dzis nie wierze temu co mówią w TV :wściekła/y: zła jestem przez nich okrutnie!!!
Oglądałyście dziś Zbliżenia????? Pożar w Chmielnikach to u moich rodziców i wyszło na to że to oni go spowodowali a nie maczali w tym palców :-( Roznosi mnie z wściekłości!!! Ktos pod ich płotem może rzucił niedopałek lub jak to strażacy stwierdzili że od hamulców w samochodzie na drodze mogło się zacząć palić.... ta "miła" pani Komisarek z TV była na miejscu i nie poszła zapytać rodziców co się stało tylko obsmarowała ich :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dzwoniliśmy i pisalismy do TV jestem ciekawa co zrobią!

wrocilam z gdanska .. padnieta i wsciekla... postawilam auto pod auchan na 20 min wychodze i mam bok przerysowany ... jade pod ikee wracam a tam z drugiej strony lusterko i blotnik przerysowane... wqurzona jak nie wiem ani tu ani tu nie maja monitoringu i moge sobie pogwizdac....

szukalam jakies info o nozowniku to 3 latat temu jakajs 60latke z balatonu wylowili, teraz nic nie mowia...

Izao oleja to cieplym moczem... nie ma co nerwow tracic. ja walczylam kilka razy z prasa i TV i maja to w d... a sprostowanie o ile dzadza to tak by jak najmniej osob przeczytalo/uslyszalo.

Agnieszka nie-fajnie z tymi przerysowaniami :no:

Wszyscy wiemy, że telewizja kłamie i pokazuje nam to co mamy zobaczyć jak oni chcą - dlatego mało ją oglądam :tak:

Pięknie dziś ale od jutra już zmiana pogody co już w kościach czuje :-p

Miłej niedzieli!

Sprostowania zawsze sa małymi literami a oni nie przejmują się tym czy prawde pisza czy nie tylko oglądalnością. Sensacji szukają a o tych dobrych rzeczach żeby coś chcieli powiedziec to trzeba sie naprosic, nachodzić a najlepiej dac w lapę.
Szczerze mówiąc to nie oglądam wiadomości i nie wiem co się wokół dzieje (chyba że od Was).

reklama
Hej!

Gosia,haha,plac jest,fajny ale nie pytaj mnie gdzie:sorry: jechalam samochodem z kuzynka,sama bym pewnie nie trafila;-)...potem poszlismy do lokalu tez takiego dla dzieci,cos podobnego jak bylismy "U Kubusia" ,maly,przyjemny,nawet cenowo calkiem calkiem,dzieciaki szalaly,Pani sie wszystkim zajela a my siedzialysmy i kawe spijalysmy,(ale co sie wynudzilam i wysiedzialam;-)az mnie kolana bolaly)takze urodzinki malego kuzyna sie udaly

Iza,wspolczuje,tez bym sie wkurzyla:no:,obejrzalam w necie...tak to jest z TV:no:

Ja chce pogode weekendowa,juz tak fajnie bylo a dzisiaj co:-( a wieje :szok: az mi okna skrzypią...
Wiki ma od dzisiaj rekolekcje,takze mamy luzniejsze trzy dni,na 10 ja zaprowadzam,po drodze z malym zakupy zrobimy i o 11.15 odbieram ją.

Do góry