reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

A moje szkraby kaszle tak że musiałam dzisiaj zostać w domu z nimi bo nikt by tego nie wytrzymał(czytj babcia). Na 16 ide z nimi do lekarza to zaobaczymy. Na razie pięknie sie razem bawią klockami. Za oknem słoneczko przyswieca żal że w domu muszę ich trzymać. Co do TV i gazet to się nie wypowiadam bo nie ogladam raczej a informacje dzielę na pół:rofl2:

reklama
wieje jakby chciało łeb urwać masakra... wrocilismy z rehabilitacji Adasia odstawilam do babci a teraz czekam na nowe lozko dla młodego :) do 14 maja dowieźć ... mam nadzieje ze bedzie lepiej sypiał jak do tej pory :)

na 17 lecimy na zajecia SOCATOTS niech wyszaleje sie ile sie da :D

a teraz male porządki :D

Ja powoli dobrzeje, za to Monika zaczyna kaszleć.

Agnieszka
czy te spotkania z Bakusiem sa na Gackowskiego? Jak tam dojechac z centrum (bez samochodu)? Kojarzy mi się 64 ale nie wiem czy dobrze myślę.

A jakby ktoś miała ochote to zapraszam w sobotę ta targi rodzinne w WSG bud. M w godz. 9:00 do 16:00.
[h=5][/h]

Co za wiaterek, pogoda mnie dziś pokonala i poleglam na kanapie po 18stej :-) wstałam po 20stej i za chwile idę spac bo ledwo siedzę... starość czy wiosna :-D

Zdrówka dla Moniki i Muszkowych szkrabów!!!

Chętnie bym poszła w sobote na te Targi Rodzinne ale nie dam rady czasowo, buuu....

tak na gackowskiego, albo 79 (najleposza opcja) lub 64 i 69 ... jak 79 to wysiadasz 3 przystanek za castorama i sie kawaleczek cofasz a jak 64 lub 69 jadac od al. jana pawła wysiadasz 2 przystanek na brzozowej i idziesz w prawo . szukasz blokow TBS'u po lewej stronie :)

O fajne te targi ale ja mam nadzieję być już w piątek w Kołobrzegu. Chociaż marnie to widzę bo chłopaki na antybiottyku a na dodatek wczoraj I w wannie zaczął się drzeć jak opętany a ja patrze a tam cały siusiak spuchnięty czerwony i z boku taaki jakby balonik. Posmarowałam maścią i dzisiaj naginam do lekarza bo to pewnie jakieś zapalenie napletka albo inne g.....:szok:

Mucha,wspolczuje;( napisz pozniej co to z g**** i zdrowka dla chlopakow!

Tak teraz siedze i mysle czy zapisy do przedszkoli to juz byly czy dopiero beda...??? Poszperalam troche ale nic nie widze;)...

Kasiulka według pani dyrektor naszego przedszkola będą dopiero po 20 kwietnia dla dzieci nowych i po 3 maja dla dzieci kontynuujących. Oczywiście mówię o państwowych przedszkolach

reklama
Do góry