reklama
Sali spóźniłaś się o pół roku z tą propozycją, bo sama kogoś szukałam, kto zająłby się Szymkiem u siebie i miał doświadczenie z własnymi dziećmi, ale teraz przeorganizowałam życie i sama zdecydowałam "zostać w domu". Ale jak mi się ktoś nasunie to do Ciebie odeślę
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
Sali na ile godz i jaka stawke sobie zyczysz ??
Ja się nie bede wypowiadac na temat wyobraźni kierowców. Codziennie widze takich idiotów na Gdańskiej, którzy albo pod prad jaðą albo zza tramwaju wyskakują bo im się spieszy a tu dzieci do albo ze szkoły ida. No i do tego jeszcze parkują tak, że zaslaniają pieszym widocznośc. Ech, szkoda słów.
A ja rozłożyłam się na całego. Nie mam na nic siły i prawie ciągle leże. Dobrze, że córa miała rekolekcje to chociaż drobne zakupy robiła bo ja nie byłam w stanie wyjśc.
A ja rozłożyłam się na całego. Nie mam na nic siły i prawie ciągle leże. Dobrze, że córa miała rekolekcje to chociaż drobne zakupy robiła bo ja nie byłam w stanie wyjśc.
sali04
Mama-to moja kariera
Własnia Kasiulka mi powiedziala ze na Bartodziejach nożownik grasuje;/;/
Zaatakował juz 3 dziewczyny ,jedna wyłowili z Balatonu dzisiaj;(Masakra;/
Aga wszystko do ugadania i tak siedze w domu także wielkiej kasy bym nie brała
Zaatakował juz 3 dziewczyny ,jedna wyłowili z Balatonu dzisiaj;(Masakra;/
Aga wszystko do ugadania i tak siedze w domu także wielkiej kasy bym nie brała
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Hej!
Kurcze,naprawde zaczynam sie bac;(...dziwie sie tylko ze go jeszcze nie zlapali,bo dobry miesiac temu napadal na male sklepiki i kwiaciarnie a teraz juz bierz sie za dziewczyny na ulicy,szok...ja tyle chodze sama,wieczorami,masakra...od dzisiaj na bank za ciemnego z psem juz nie wychodze;/
Madzia,zdrowka!!!!!!!
Kurcze,naprawde zaczynam sie bac;(...dziwie sie tylko ze go jeszcze nie zlapali,bo dobry miesiac temu napadal na male sklepiki i kwiaciarnie a teraz juz bierz sie za dziewczyny na ulicy,szok...ja tyle chodze sama,wieczorami,masakra...od dzisiaj na bank za ciemnego z psem juz nie wychodze;/
Madzia,zdrowka!!!!!!!
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
nikt nic nie mowil o zadnych zwlokach w wiadomosciach... w necie tez nic nie widze.
a ja padam ... zapierdziel mialam dzisiaj ostry, jutro lece do gdanska na pierwsze bakusiowe spotkanie
zapisalam adasia na piłke do socatots ale suuuuper
a ja padam ... zapierdziel mialam dzisiaj ostry, jutro lece do gdanska na pierwsze bakusiowe spotkanie
zapisalam adasia na piłke do socatots ale suuuuper
reklama