reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Też co roku pieczemy z córcia pierniki ale takie co mozna jeśc juz nastepnego dnia :)

Aniołki juz od kilku dobrych dni stoją i choinka na Starym Rynku.

reklama
Śliczny ten Mikołajek na zdjęciach!!
Madziara nie widziałam cię na Starym Rynku! Moje dziewczyny były bardzo zadowolone z wycieczki na miasto. Dostały pełno drobiazgów od licznych ,,mikołajów"!I cały dzień miałam je z głowy , usnęły dopiero pół godziny temu.
U mnie powoli zaczyna się tzn. świąteczna gorączka .

Agnieszka - zazdroszczę Ci tego Mikołajka ;-)

a wczoraj byłam w centrum i akurat natrafiłam na przejście gromady Mikołajów przez Focha na Stary Rynek- a potem jeszcze mała grupa zmotoryzowanych Mikołajów- ale fajny widok był:-)

aż żałowałam , że nie miałam pod ręką żadnego aparatu :tak:

pozdrawiam;-)

Czesc!

melduje,ze zyje ale chyba zaraz umre :szok:...boli mnie wszystko a katar to mnie wykonczy.Dodzwonilam sie w koncu do przychodni i oczywiscie przyjmuje tylko jeden lekarz miedzy 16 a 18 i nie rejestruja tylko podejsc i pytac czy przyjmie :wściekła/y::no:...a mnie cos za mocno boli w klatce piersiowej :-(...
...obiad na gazie,mlody spi,mala oglada bajke a ja ide pod kocyk :-(...

Jutka ja cie widziałam, minęłyśmy się na Gdańskiej :)

My tez widzieliśmy tą niezliczoną ilość Mikołajów - fajny widok :D Nikodem chętnie brał słodkości ale wolał panie Mikołajkowe, Mikołajów się bał i jak widział jakiegoś to ciągnął mnie w przeciwnym kierunku.

i po spacerku :)
Super bylo:) Peemka DZIEKUJEMY:)

serwetki uszyte, dzisiaj jeszcze wydziergam na nich imiona i zrobie obrączki do nich :) wieczorkiem mam czas jak maly spi wiec musicie poczekać na zdjecia:)

u mnie nie ma goraczki przedświątecznej bo mamcia wszystko robi :) ja tylko sie slodkim i napojami zajmuje:) pozadki jeszcze przede mna ale to zrobie w przyszlym tygodniu :)

reklama
Hej,

dziś pomarudze.......kurcze Fran znów zaczął często sikać :no:. Byliśmy 15 listopada u nefrologa z badaniami i kazała kontrolne zrobić za 5 miesięcy i kontrolę. Ale gdyby się powtórzyło to od razu do urologa......no i musimy iść, bo miesiąc było normalnie a teraz powtórka z rozrywki. Załamka. Zaczynam się martwić, że to może być coś poważniejszego niż chwilowa dysfunkcja :-(.

Na dziś koniec smucenia. Zdrowia dla tych co też niedomagają .Pa

Do góry