reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

zabawa w strojenie :)

Załączniki

• DSC00618.jpg
    DSC00618.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00631.jpg
    DSC00631.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC00632.jpg
    DSC00632.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC00607.jpg
    DSC00607.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 35
reklama
AgnieszkaJ to już baaardzo świątecznie u Ciebie, daj znać kiedy Ci pasuje to się umówimy :-)

Zaszalałm dziś i wybrałam się tylko wózkiem do mojej pracy, u nas na osiedlu ok, ale w centrum jedna wielka masakra z tym śniegiem, umordowałam się nieziemsko i wracałm już autobusem, bo bym gdzieś padła z wycieńczenia :)

Hej!
No to sie Mikołajkowo zrobiło!
Fajnie,chociaz nie lubie swiat :-(...

Dzieciaki mi znowu kaszla :wściekła/y:,nie wyspana jestem,nocki zarwane i zmeczona po imprezowym weekendzie :no: a do tego cos mi z nocha leci :angry:,wymiekam!

Jutka WITAJ :-)...

Aga,faktycznie juz u Was swiatecznie sie robi ;-),my bedziemy w weekend dzialac ;-)...

Ide wyprostowac kosci,maly kima,Wiki sie bawi,wiec skorzystam...

Paaaa!

Witam poniedziałkowo-Mikołajkowo!

Agnieszka masz super kolorową choineczkę!

U nas w domu nigdy nie ubieralismy wczesniej choinki niż 24 grudnia, teraz jak się pracuje nie daje rady, wieć wieczorkiem 23 zawsze rodzinnie ja ubieramy, a jak jest u Was?

u mnie zawsze bylo strojenie w wigilie. do poludnia z tata ubieralismy a mama pichcila:D i tak jest do tej pory u rodzicow gdzie rokrocznie spedzamy swieta :) natomiast z mezem aby wprowadzic sie w fajny nastroj stroimy choineczke 6 grudnia:)

U nas stroimy choinkę w wigilię, ewentualnie dzień wcześniej.
Ja w tym roku zamierzam upiec pierniki według starego przepisu mojej babci. Ciasto musi postać 2 tygodnie w chłodzie, pierniki tez najlepiej potrzymać w chłodnym miejscu to nie twardnieją. Zawsze się sprawdzało, zobaczymy czy mi sie też tak udadzą jak wtedy gdy piekłam je z babcią.

Zamówiłam jednak łyżwy na allegro - wyszło taniej.

U nas już po 6-tej Monika stała żeby zobaczyć czy Mikołaj przyszedł :D Popołudniu byliśmy na Starym Rynku - ale tak tylko z godzinkę bo troche zimno mi się zrobiło, a Monia jeszcze kaszląca po chorobie.

Agnieszka super ten Twój mały Mikołajek!!!

reklama
Do góry