reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
DSC04463.jpg

a to mój mikołajek ;-)

sliczna mikolajka:)

zdjecia dostalam !!

nadinn- jeszcze bedziemy spacerowac:) spokojnie:) mipolajek slodki!! u nas tez zeby mecza... ale na spacerku raczej spokoj.

nadinn i peemka co powiecie na jutro ?? kolo 12??

serwetk w trakcie:) nie sadzilam ze tyle roboty przy nich bedzie:D moze dzisiaj skoncze:) to pstrykne fotki!!

Witam dziewczyny!
nadinn i AgnieszkaJ bardzo chętnie bym się z Wami jutro spotkała, ale mam gości od jutra do niedzieli...Chętnie bym wtedy w poniedziałek na spacerek poszła, ale jak coś to idźcie jutro beze mnie .

Hej,

Izka to tak do późna pracujesz :szok:, że wracasz do domu takim późnym wieczorem ?.

Jeśli chodzi o link to jeżeli powinien byc na mailu to ja nic nie mam.

Do pracy chodze na 9 tą i niby miałam pracować około 4 godzin a wyglada tak jak wyglada, że czasami jestem w domu nawet przed 20, ech...

Tak w @ jest link a nawet kilka do albumu, jest tez zdjęcie jedno małe nad nim napis; Zaproszono Ciê do obejrzenia albumu zdjêæ u¿ytkownika izzabelkas" Dostałas cos takiego?

reklama
śliczne te Wasze mikołajki:)

moja jescze w brzusiu - a duży uważa że na takie mikołajkowe przebieranki jest za duży...a dopiero co za gwiazdora robił:-)

PC240026.jpg

Załączniki

• DSC01328.jpg
    DSC01328.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 26
Do góry