reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Też co roku pieczemy z córcia pierniki ale takie co mozna jeśc juz nastepnego dnia :)

Aniołki juz od kilku dobrych dni stoją i choinka na Starym Rynku.

reklama
Śliczny ten Mikołajek na zdjęciach!!
Madziara nie widziałam cię na Starym Rynku! Moje dziewczyny były bardzo zadowolone z wycieczki na miasto. Dostały pełno drobiazgów od licznych ,,mikołajów"!I cały dzień miałam je z głowy , usnęły dopiero pół godziny temu.
U mnie powoli zaczyna się tzn. świąteczna gorączka .

Agnieszka - zazdroszczę Ci tego Mikołajka ;-)

a wczoraj byłam w centrum i akurat natrafiłam na przejście gromady Mikołajów przez Focha na Stary Rynek- a potem jeszcze mała grupa zmotoryzowanych Mikołajów- ale fajny widok był:-)

aż żałowałam , że nie miałam pod ręką żadnego aparatu :tak:

pozdrawiam;-)

Czesc!

melduje,ze zyje ale chyba zaraz umre :szok:...boli mnie wszystko a katar to mnie wykonczy.Dodzwonilam sie w koncu do przychodni i oczywiscie przyjmuje tylko jeden lekarz miedzy 16 a 18 i nie rejestruja tylko podejsc i pytac czy przyjmie :wściekła/y::no:...a mnie cos za mocno boli w klatce piersiowej :-(...
...obiad na gazie,mlody spi,mala oglada bajke a ja ide pod kocyk :-(...

Jutka ja cie widziałam, minęłyśmy się na Gdańskiej :)

My tez widzieliśmy tą niezliczoną ilość Mikołajów - fajny widok :D Nikodem chętnie brał słodkości ale wolał panie Mikołajkowe, Mikołajów się bał i jak widział jakiegoś to ciągnął mnie w przeciwnym kierunku.

i po spacerku :)
Super bylo:) Peemka DZIEKUJEMY:)

serwetki uszyte, dzisiaj jeszcze wydziergam na nich imiona i zrobie obrączki do nich :) wieczorkiem mam czas jak maly spi wiec musicie poczekać na zdjecia:)

u mnie nie ma goraczki przedświątecznej bo mamcia wszystko robi :) ja tylko sie slodkim i napojami zajmuje:) pozadki jeszcze przede mna ale to zrobie w przyszlym tygodniu :)

reklama
Hej,

dziś pomarudze.......kurcze Fran znów zaczął często sikać :no:. Byliśmy 15 listopada u nefrologa z badaniami i kazała kontrolne zrobić za 5 miesięcy i kontrolę. Ale gdyby się powtórzyło to od razu do urologa......no i musimy iść, bo miesiąc było normalnie a teraz powtórka z rozrywki. Załamka. Zaczynam się martwić, że to może być coś poważniejszego niż chwilowa dysfunkcja :-(.

Na dziś koniec smucenia. Zdrowia dla tych co też niedomagają .Pa

Do góry