reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam wieczornie,
spacerek rzeczywiście baardzo udany AgnieszkaJ my również dziękujemy :)

JJ jeśli mogę Ci coś doradzić, to ja w przeszłości (no już trochę odległej, ale nie aż tak bardzo:-D) leczyłam się u doktora Bogusława Saksona, co prawda to jest pediatra, ale bardzo dobry diagnosta i wyleczył mnie z dość poważnej choroby nerek. Z tego co wiem nadal praktykuje, przyjmuje na Cieszkowskiego.

reklama
peemka dzięki. Muszę zasięgnąć języka o tym lekarzu. Nam nefrolog poleciła innego. Przyjmuje w Bizielu a tam termin na kwiecień :no:. Niestety nie przyjmuje prywatnie.

Nie mam pojęcia gdzie jeszcze jest poradnia urologiczna dla dzieci, czy któraś coś słyszała? Choć ten szpital mi pasuje najbardziej, teraz najważniejsze jest jakies tam badanie dynamiczne a w szpitalu to od razu zlecą.

JJ ten lekarz jest ordynatorem oddziału dziecięcego w szpitalu wojskowym. To badanie o którym piszesz to chyba scyntygrafia dynamiczna i to też tam miałam robione.

Hej!

Wczoraj udalo mi sie wcisnac do lekarza,mam zapalenie oskrzeli i oczywiscie antybiotyk itd i lezec......w szczegolnosci jak jestem sama bo M do wieczora w pracy a ja z dwojka dzieci mam lezec,hmmm...boli mnie juz chyba wszystko,kolejna ciezka noc :-:)-:)-(...ide zaraz polozyc malego na drzemke to i ja sie wyprostuje...

Witam nocnie, pewnie wszystkie smacznie chrapiecie :)

Zdrówka dla małych i duzych chorowitków!!!!!!!!!!!
Niedawno wróciłam i deszcz pada, brrr..... co za pogoda jutro będzie pewnie "szklanka" na ulicach!

Czy wszyscy Ci co chcieli dostali link z adresem albumu? Pogubiłam się trochę!

Moja Mikołajka :)

m2mmmmm.jpg

Hej,

Izka to tak do późna pracujesz :szok:, że wracasz do domu takim późnym wieczorem ?.

Jeśli chodzi o link to jeżeli powinien byc na mailu to ja nic nie mam.

Hej!

Iza,ja tez sie pogubialm ale linku nie mam,hehe!
Martyka słodka :-) juz widzialam na nk ;-)...

Nadal kaszle ale chyba juz lepiej,zeby jeszcze tylko przestalo mnie tak wszystko bolec to by bylo calkiem oki :no:...aaaa no i mi powietrza brakuje :szok:,spacerow z dziecmi :-(zaczynam sie dusic...

reklama
ach psia krew minął mnie spacer...;-( nie zaglądałam bo trochę roboty miałam, a poza tym młodemu idą zęby i marudny jest ostatnio..
wszystkim choruszkom życzymy szybkiego powrotu do zdrowia
co do ubierania choinki to tradycyjnie rankiem 24 - go

Do góry