reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Witam!

Chętnym wysłałam link do zdjęć :)

Ja chyba bym mogła być z dzieckiem w domu wiecznie, zawsze cos wymysliłam aby się nie nudzic i mało w domu siedziałysmy, teraz mi tego brakuje, ech....

Czas przed świętami jest cudny, ale dlaczego w sklepach nie ma tego co by się chcialo kupić?
Jak jest to jakość beznadziejna albo dla odmiany cena powalajaca, tez tak macie?
Czy to ze mną coś nie tak.....

reklama
Witam leniwie niedzielnie!

FotoIza jeśli chodzi o zakupy, to mam tak samo jak Ty, inna sprawa, że z uwagi na małego nie bywam w sklepach tak często jak kiedyś :) pozostaje allegro :)

AgnieszkaJ, nadinn w przyszłym tygodniu ma być trochu cieplej, może się tedy spotkamy na spacerku??

JJ fajnie masz z tymi pierniczkami, ja już też się nie mogę doczekać, bo moja mama zawsze piecze pierniki, a ja je zajadam :)

Miłej niedzieli:) Tymczasem :)

Witam równie leniwie :tak:

Aby dostac się do galeri picasa potrzebuje Wasze adresy @, więc kto chętny niech mi go śle na info@fotoiza.pl

Peemka - allegro fajna sprawa, ale butów czy spodni tam raczej na moje wymiary odbiegajace od normy to nie kupuje, ogólnie ciuszków nie lubie kupować w necie bo już kilka "wtopów" miałam :)

Teraz obgądam skoki i kciuki zaciskam przy niedzielnej kawce :-)

W końcu dorwałam się do kompa :D

JJ i Agnieszka zaraz wysyłam maila w sprawie Waszego dostępu do galerii.

Co do posyłania do żłobka to moje dwie starsze córy chodziły, młodsze dzieci nie ale to tylko ze względów finansowych. Teraz też siedzę w domu a mimo to staram się młodego do przedszkola posłać, bo wiem, że dzieci dużo lepiej się rozwijają gdy mają kontakt z rówieśnikami. Poza tym w przedszkolu wiele się uczą. W domu mama ma tyle pracy, że tak naprawdę to tylko zerka czy dziecko bezpiecznie się bawi, ale raczej ono zajmuje się sobą a mama w tym czasie robi pranie, sprząta, gotuje itp. Poza tym opieka w żłobkach i przedszkolach jest dobra - to już co innego niż kiedyś. No chyba, ze się jeszcze trafi na takie gdzie są stare metody wychowawcze i panie, dla których ruchliwe dziecko to problem.

Iza bywasz w Auchan? Podobno gdzieś tam otworzyli jakiś sklep sportowy? Poszukuje łyżew w rozsądnej cenie. Mam upatrzone na allegro, ale nie wiem czy bym gdzieś tutaj nie dostała? W sumie chyba trochę będę musiała pojeździć w tygodniu i się porozglądać.

W końcu dorwałam się do kompa :D

JJ i Agnieszka zaraz wysyłam maila w sprawie Waszego dostępu do galerii.

Co do posyłania do żłobka to moje dwie starsze córy chodziły, młodsze dzieci nie ale to tylko ze względów finansowych. Teraz też siedzę w domu a mimo to staram się młodego do przedszkola posłać, bo wiem, że dzieci dużo lepiej się rozwijają gdy mają kontakt z rówieśnikami. Poza tym w przedszkolu wiele się uczą. W domu mama ma tyle pracy, że tak naprawdę to tylko zerka czy dziecko bezpiecznie się bawi, ale raczej ono zajmuje się sobą a mama w tym czasie robi pranie, sprząta, gotuje itp. Poza tym opieka w żłobkach i przedszkolach jest dobra - to już co innego niż kiedyś. No chyba, ze się jeszcze trafi na takie gdzie są stare metody wychowawcze i panie, dla których ruchliwe dziecko to problem.

Iza bywasz w Auchan? Podobno gdzieś tam otworzyli jakiś sklep sportowy? Poszukuje łyżew w rozsądnej cenie. Mam upatrzone na allegro, ale nie wiem czy bym gdzieś tutaj nie dostała? W sumie chyba trochę będę musiała pojeździć w tygodniu i się porozglądać.

Ja nie Iza..heheheh ale pomogę:-). Madziara otworzyli DECATHLONA masz tu stronkę, możesz sobie poglądac łyżwy:-) Decathlon - Łyżwy rekreacyjne junior - Łyżwy rekreacyjne junior - Łyżwy - Rolki i Łyżwy

Poza tym witam niedzielnie:-)

Właśnie wróciliśmy z wyborów, teraz ciepła herbatka i szykowanie dzieci do spanka.

Mieliśmy dzisiaj teściów na kawce z racji Mikołaja, przywieźli prseenty dla maluchów, więc postanowiłam upiec jakies ciacho. Upiekłam kokosowe...ach jak pachniało w całym domu, trochę się kruszy, ale wyszło pyszne. Mój teśc zadowolony, bo od jakiegos czasu narzeka,że teściowa nic już nie piecze...heheh więc u tescia zaplusowalam a u teściowej zaminusowalam..heheheh

Pozdrowonka i milego wieczoru;-)

Ostatnia edycja:
Iza emalię wyslę ci jutro......dzis mi się już nie chce :baffled:

Madziara w tym decathlonie byłam dziś. Ludzi sporo. Towaru pełno ale konkretnie łyżew nie oglądałam. Kupiłam F. rekawiczki ortalionowe takie z dłuższym mankietem i dla chopa skarpety bo mieli rozmiar 47/50 :szok:. Ale przynajmniej po praniu będą ok, bo jak wypiorę takie 44/46 to one już nigdy nie są 46 :no: i potem szybko siatka na pietach, bo za małe.

Pierniki twarde.....teraz zaczynają procesz mięknięcia....mają 3 tygodnie hehehe.

Zaliczyłam też Oszołoma (Auchan). Mam już prezent dla mamy, teściowej, siorki i szwagierki......czyli babiniec "odhaczony" teraz tylko faceci mi zostali :rofl2:.

To dobranocnie

Hej dziewczyny!
Tak sobie tu zaglądam i czytam Wasze wypowiedzi i tez chciałabym trochę w nich uczestniczyć . Tylko Madziara mi pisała ,że muszę się najpierw przedstawić na forum . Czy tutaj? Znam już kilkoro z Was i miło by było pogadać!
Poza tym czy któraś mogłaby mi podać przepis na te pierniczki , o których czytałam?

Iza - moge prosić linka?? ceny powalają niestety, ale czas i ta atmosfera bezcenne:)

Peemka - ja chetnie !!

Jutka - no to opowiadaj :D

jak przechowujecie pierniki by zmiekły ?? ja mam takie metalowe opakowania po ciastkach i tam mysle czy by ich nie wykozystac:). pierniczki bede chyba piekla u sasiadki hehe

Wczoraj ustrolam mieszkano swiatecznie:) i uszylam stroj mikolaja dla adasia:)

zaraz wkleje fotki :)

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji mikołaja !!

mikolaj%20i%20renifery

Do góry