reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

o tej w janowie nie slyszlalam ale chetnei sie wybiore:)
ja ten upalny weekend spedzilam w szkole:( ale odbilam sobie wczorajsza imprezka, bo byly urodziny mojej przyjacolki:) bylo kilku chlopakow ode mnie z grupy....ale dali czadu nie sadzilam ze faceci potrafia tak wywijac:)

reklama
dzien dobry bobry ;D

gratulacje dla wymiatacza
wspolczucia dla nataly

my po dluuugiem weekendzie - fajowo bylo - mala rozwinela sie sporo - widzialam jak afajna rzecz starszy towarzysz zabaw- podoba mi sie ta roznica 5 lat u dzieci ;D chyba taka sobie zafundujemy
pogoda byl acaly czas cudna- tylko przez fon slyszalam ze w bydzi leje tam caly czas ponad 20 stopni - tak to na kresach bywa ;D
nie nudze wiecej i spadam :D

Dzień dobry wieczór

Jak ja lubię ten ciepły maj - taka zapowiedź lata po tych mrozach i wiatrach, a najbardziej kręci mnie, że przed nami 4 miesiące ciepła i fajnych ciuchów i butów. Nie powiem, lubię swetry, kurtki i płaszcze, kozaki też, ale nie ma to jak bose stopy i piękny pedicure w sandałkach na przykład.

Kiedy moje dziecko sobie dziś ucięło prawie 3 godzinną drzemkę (sic!), ja sie cała dziś na raka spiekłam - uuups bez filtra - bo mi się skończył ubiegłego lata i nie zdążyłam sobie kupić, ale mam nadzieję, że za parę dni zbrązowieję. Pochwalę się, że plecy opalałam podczas pracy w ogrodzie (nie mogę w to uwierzyć, że JA robiłam coś z własnej woli w ogrodzie, ;D wow), ale przód to już opaliłam dość chamsko - zasnęłam na bujawce, a słoneczko tak grzało i grzało, a ja leżałam i się tak bujałam i bujałam ......
Oby mi tylko skóra nie zeszła, bo ja mam dość jasną karnację :p

A wy jak spędziłyście ten wspaniały majowy dzień?

Życzę wam upojnej majowej nocy zatem.

ooooojjjjjj Kariwiw ale będzie piekło :(

ja myłam z mężem na BIKE-u
jeździliśmy po lesie, po wyboistym terenie
było super i nogi mi w d... wchodzą
a wczoraj byłam w terenie na koniach :)

i od wczoraj moja mama niańkuje Parisce i jest extra ;D

w końcu mam czas dla siebie i na rowerowe wypady z mężem
a w czwartek idziemy na ognicho do leśniczego :) :) :) :)

co do pedicure, laczuszków i sandałków - aj lajk it ;D ;D ;D ;D ;D

Noooo, po koniach i rowerkach to nie dziwie się że nogi ci w d... włażą !

Fajnie masz w tym lesie jednym słowem ! I babcia fajna :)

Ja od siebie z domu widzę las na horyzoncie, szkoda, że nie trochę bliżej.

natalya...dzisiaj na Kapusciskach widzialam kobietke z identycznym wozkiem jaki Tobie zginąl,zapytalam jej gdzie kupiła ten wozek :p i powiedziala ze zamowila z katalogu w sklepie "Dzidziusie" przy Fordonskiej ::)
kurcze,identyczny jak ten na obrazku ,ktory Tobie buchnęli...........od razu rzucił mi sie w oczy :)

ja wspomniałam mojemu mężowi, że Tobie ukradli wozik
i dzisiaj jak wrócił do domu to mi powiedział, że widział taki wozik ale bordowy
widzisz ilu masz szpiegów :)

reklama
o matko dzieki dziewczyny ze zwracacacie uwage!!!!!!! wielkie wilekie dzieki!!!!!
ja cezkam tylko az spotkam kogos tutaj w poblizu z tym wozkiem. tak sobie rozmawialam dzisiaj z sasiadka i stwierdzilysmy ze ktos musial go sobie zwyczajnie upatrzyc....bo jakby to byl przypadek to sasiadki tez by wzieli...a to wygladalo tak jakby ktos bral dla swojego dziecka bo i rowerek i zabawki(stalo wiecej rowerkow) no i ten jej zostawili...
my dzisial bylismy w myslecinku...piekna pogoda na spacer, srodek tygodnia wiec nie za duzo ludzi. na obiadek poslzismy do soplicy(to jest taka chatka przed stadnina koni) jedzonko bylo bardzo dobre i ogolnie wybor z karty byl bardzo duzy:) moge z zczystym sumieniem polecic:)
idzie ktos jutro do kina???

Do góry