reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

o tej w janowie nie slyszlalam ale chetnei sie wybiore:)
ja ten upalny weekend spedzilam w szkole:( ale odbilam sobie wczorajsza imprezka, bo byly urodziny mojej przyjacolki:) bylo kilku chlopakow ode mnie z grupy....ale dali czadu nie sadzilam ze faceci potrafia tak wywijac:)

reklama
dzien dobry bobry ;D

gratulacje dla wymiatacza
wspolczucia dla nataly

my po dluuugiem weekendzie - fajowo bylo - mala rozwinela sie sporo - widzialam jak afajna rzecz starszy towarzysz zabaw- podoba mi sie ta roznica 5 lat u dzieci ;D chyba taka sobie zafundujemy
pogoda byl acaly czas cudna- tylko przez fon slyszalam ze w bydzi leje tam caly czas ponad 20 stopni - tak to na kresach bywa ;D
nie nudze wiecej i spadam :D

Dzień dobry wieczór

Jak ja lubię ten ciepły maj - taka zapowiedź lata po tych mrozach i wiatrach, a najbardziej kręci mnie, że przed nami 4 miesiące ciepła i fajnych ciuchów i butów. Nie powiem, lubię swetry, kurtki i płaszcze, kozaki też, ale nie ma to jak bose stopy i piękny pedicure w sandałkach na przykład.

Kiedy moje dziecko sobie dziś ucięło prawie 3 godzinną drzemkę (sic!), ja sie cała dziś na raka spiekłam - uuups bez filtra - bo mi się skończył ubiegłego lata i nie zdążyłam sobie kupić, ale mam nadzieję, że za parę dni zbrązowieję. Pochwalę się, że plecy opalałam podczas pracy w ogrodzie (nie mogę w to uwierzyć, że JA robiłam coś z własnej woli w ogrodzie, ;D wow), ale przód to już opaliłam dość chamsko - zasnęłam na bujawce, a słoneczko tak grzało i grzało, a ja leżałam i się tak bujałam i bujałam ......
Oby mi tylko skóra nie zeszła, bo ja mam dość jasną karnację :p

A wy jak spędziłyście ten wspaniały majowy dzień?

Życzę wam upojnej majowej nocy zatem.

ooooojjjjjj Kariwiw ale będzie piekło :(

ja myłam z mężem na BIKE-u
jeździliśmy po lesie, po wyboistym terenie
było super i nogi mi w d... wchodzą
a wczoraj byłam w terenie na koniach :)

i od wczoraj moja mama niańkuje Parisce i jest extra ;D

w końcu mam czas dla siebie i na rowerowe wypady z mężem
a w czwartek idziemy na ognicho do leśniczego :) :) :) :)

co do pedicure, laczuszków i sandałków - aj lajk it ;D ;D ;D ;D ;D

Noooo, po koniach i rowerkach to nie dziwie się że nogi ci w d... włażą !

Fajnie masz w tym lesie jednym słowem ! I babcia fajna :)

Ja od siebie z domu widzę las na horyzoncie, szkoda, że nie trochę bliżej.

natalya...dzisiaj na Kapusciskach widzialam kobietke z identycznym wozkiem jaki Tobie zginąl,zapytalam jej gdzie kupiła ten wozek :p i powiedziala ze zamowila z katalogu w sklepie "Dzidziusie" przy Fordonskiej ::)
kurcze,identyczny jak ten na obrazku ,ktory Tobie buchnęli...........od razu rzucił mi sie w oczy :)

ja wspomniałam mojemu mężowi, że Tobie ukradli wozik
i dzisiaj jak wrócił do domu to mi powiedział, że widział taki wozik ale bordowy
widzisz ilu masz szpiegów :)

reklama
o matko dzieki dziewczyny ze zwracacacie uwage!!!!!!! wielkie wilekie dzieki!!!!!
ja cezkam tylko az spotkam kogos tutaj w poblizu z tym wozkiem. tak sobie rozmawialam dzisiaj z sasiadka i stwierdzilysmy ze ktos musial go sobie zwyczajnie upatrzyc....bo jakby to byl przypadek to sasiadki tez by wzieli...a to wygladalo tak jakby ktos bral dla swojego dziecka bo i rowerek i zabawki(stalo wiecej rowerkow) no i ten jej zostawili...
my dzisial bylismy w myslecinku...piekna pogoda na spacer, srodek tygodnia wiec nie za duzo ludzi. na obiadek poslzismy do soplicy(to jest taka chatka przed stadnina koni) jedzonko bylo bardzo dobre i ogolnie wybor z karty byl bardzo duzy:) moge z zczystym sumieniem polecic:)
idzie ktos jutro do kina???

Do góry