reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
track show:) chyba tak sie pisze... bede ja obslugiwac:)..hehe jak to brzmi:) mam nadzieje ze pogoda dopisze
w weekend planujemy tez szkone wyjscie na imprezke, fajnie ze mam taka zgrana grupe:) ostatnio bawilam sie znimmi swietnie, a kolezanki byly zazdrosne ze takich fajnych chlopakow mam w grupie, nie jakis zamulaczy, ktorzy tylko na imprezie siedza:)

To chyba wiecej sie nas na lotnisko wybiera :) Moj maz na 100% core zabiera, jak bede grzeczna to mni emoze tez zabiora :)

moj planuje tez sie wybrac, no i moja mam bo maly bedzie u niej:) to jak pogoda dopisze to sie wszyscy razem wybiora:) troche ciezko u nich z organizacja bo w tym tyg mielismy juz cos tam szykowac, dzisiaj do nich dzwonilam i jeszcze nic nie uzgodnili...takze nie mam pojecia co bede tam robic

natalya pisze:
track show:) chyba tak sie pisze... bede ja obslugiwac:)..hehe jak to brzmi:) mam nadzieje ze pogoda dopisze
w weekend planujemy tez szkone wyjscie na imprezke, fajnie ze mam taka zgrana grupe:) ostatnio bawilam sie znimmi swietnie, a kolezanki byly zazdrosne ze takich fajnych chlopakow mam w grupie, nie jakis zamulaczy, ktorzy tylko na imprezie siedza:)

nasza fura będzie otwierała tą imprezę ;D
i będziemy mieli stoisko

POMOC DROGOWA JODKO BYDGOSZCZ
TEL O52 9444

heheh to ja nie wiedzialam ze wy tym sie zajmujecie:) mam nadzieje ze nie przyda mi sie:) w pozytywnym tego slowa znaczeniu:) ale dobrze wiedziec:)
mam nadzieje ze jakos tam sie zobaczymy, jak juz bede znala moje godziny i zajecie todam znac...zeby tylko mnie przy wejsciu nie ustawili bo sie chyba zanudze ;D

To firma mojego taty :)

A my po wakacjach wyprowadzimy się z kraju ::)

Ja też dam znać dzien wceśniej o której godzinie będę
albo mam lepszy pomysł wymieńmy sie numerami tel na priva :)

Melanie - a dokąd się wyprowadzacie po wakacjach ? Jeśli wolno spytać, zaintrygowałaś mnie.

reklama
no wlasnie dokad??? od nas uciekasz???
moj maz powiedzial ze juz nigdy za nic w swiecie do holandii nie wroci:) ale mi sie udalo:) a tesciowa to pewnie jakies voodoo nademna teraz robi ze zlosci...a jak sie dowie ze tamto mieszkanie w holandii jest w planach oddac....chyba zawalu dostanie:)
a nie wiem czy sie chwalilam u fryzjera bylam, pod domem otworzyli mi, jest tez solarium(bardzo ladne lozka), masaz i paznokietki robia:) z fryzury nawet jestem zadowolona, chcialam jakas bardziej radykalna zmiane....no ale u mnie to ciezko cos innego zrobic:)

Do góry