reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

uwzajaz jak skladasz mi takie propozycje bo ja nie przepuszcze!!!!!!
marze o prawdziwym grillu.....pamietam jakjakis czas temu jadlam karkowke ze stopki...mniam...ten smak za mna chodzi.....
taki grill elektryczny to nie to samo
mel powiedz mi jak filmiki wstawic:)

reklama
Natalya ja nie żartuję :)
zapraszam serdecznie :)

Nie mam pojęcia jak to zrobić, bo zajmuje się tym mój mąż ::)
Ale zapraszam na wątek wrzesień na podforum: wrześniowe dzieci 2005, może moje koleżanki podpowiedzą, bo one same wklajają filmiki :) :)

Ale znalazlyscie sobie temat :) grill jak moja dieta chwilowo na takie frykasy nie zezwala. Maz sie napalil na Stopke a ja to chyba ze soba swoj gotowany drob zabiore.

Natalya wspolczuje utraty wozka, oj chyba go nie odzyskasz. A teraz wlasnie moda na ten typ wozka zapanowala. U mnie po osiedlu jezdza 3 takie w tym jeden wlasnie takiego koloru jak Twoj. Gdybym nie widziala go przed Twoja strata, laska bylaby podejrzana.

Pati da sie wytrzymac, my przez dlugi czas bylismy weekendowym malzenstwem a czasami nawet rozlaki byly dluzsze jak mnie gdzies na projekt wywialo. Najfajniejsze sa powroty do domu lub przyjazdy w odwiedziny drugiej polowki :p :p

kupilam wozek...i jestem wsciekla!! kupilam spacerowke, tylko ze ja jestem przyzwyczajona do prowadzenia troche innego wozka...tzn ten w porownaniu z tym to sam jechal....
i jeszcze maz wyskoczyl ze on by na malych kolkach nie kupil tylko ze ja juz chcialam cos malego....no i takie porzadniejsze te zwykle wozki cenowo sporo sie roznia, a u nas ostatnio masa wydatkow
:((((((

jesli o grillowanie chodzi to ja tez uwielbiam karkuweczke,szaszłyczki,kaszaneczke i inne frykaski z rusztu......
w poniedzialek bylismy ze znajomymi w Stopce...ale była wyżerka...palce lizać

jesli chodzi o wyjazd męża,to mysle ze nie bedzie tak zle
tymbardziej ze po 20 czerwca juz do niego polecimy z Samim.......... ::)

a ja nie przepadam za karkówką ze Stopki lesza moim zdaniej jest w Janowie - mmmmmmmmmm rozkosz ;D

Gdzie dokładnie jest ten grill w Janowie? Chodzi o ten na skrzyżowaniu przy trasie na Bożenkowo? Janowo kojarzy mi się z błogim i wczesnym dzieciństwem - mieliśmy tam kiedyś działkę.

reklama
eeeeeeeeee
jak dla mnie to karkowka i w Stopce i w Janowie jest ok......
sosiki rownież :p

Do góry