reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

no i jestesm wkurzona na maksa @#$#@@@###### :mad: :mad: :mad: :mad: uradli mi wozek!!!!!
byl w schowku na wozki, stal tam jeszcze jeden sasiadow ale stoi tam nadal, za to ukradli im rowerek i kartony z zabawkami ale to juz z piwnicy!!!!! zadzwonilam na policje bardzo szybko przyjechali o dziwo, pan sie dziwil bo tu dwie bramy i domofon i nigdy nie mieli tu przypadku kradziezy..no i jeszcze same dzieciece rzeczy, jak go gdzies spotkam to mam od razu do nich dzwonic. to moj wozek: nie ma ich za duzo w bydgoszczy(chyba ze 2 sa) i jest dlatego charakterystyczny jakby ktos zauwazyl prosze o cynk
freestyle_brick.jpg
ukradli tez oslone na deszcz i spiworek wszystko w tym koloze

reklama
O ja cie....
Natalya - współczuję. Co za szczyt chamstwa i tupetu. W głowie mi się to nie mieści. Jak wózek pójdzie na sprzedaż do innego miasta, to raczej marne szanse na znalezienie. Obserwuj na allegro, może się "nagle" pojawi.

Natalya wspóczuję :( :( :( :(

Będę się rozglądałą za Twoim wózkiem i jakby co to zadzwonie na policję
a swoją drogą to tak jak Kariwiw napisała koniecznie patrz regularnie na allegro !!

Chciałam się pochwalić, że moja córcia już sama potrafi się przemieścic na stojąco ale jak się czegoś trzyma ;D

Parisko...bravo dla Ciebie młoda damo ;)

weekend kulawy strasznie,to przez ta pogodę a wogóle to napewno słonecznej wiosny przez tych idiotów Kaczynskich nie ma....oni nam wszystko zabierają :p :p :p

maż moj dostał prace w Londynie i 15 maja wylatuje....na minimum pol roku,ale ja z Samim dołaczymy do niego w lipcu na wakacje...............
kurde,jak to dziwnie bedzie zasypiac bez niego............ :( :( :(

No to Pati gratulacje dla męża i wytrwałości dla ciebie i synka. Ja wprost nienawidzę zasypiać bez męża (i budzić się tym bardziej) a przez ostatni rok też około 7 miesięcy byliśmy osobno przez te wszystkie pobyty w szpitalach brrrr.....

Nasz weekend był spokojny, ale całkiem udany. Na pogodę nauczyłam się nie narzekać, bo i tak nie ma się na nią wpływu, no, chyba żeby się wyjechało gdzieś w tropiki. Dziś nasze dziecko odkryło w sobie powołanie ogrodnicze (gen po tatusiu, bo ja w naszym ogrodzie lubię tylko wypoczywać i cieszyć oko) - dziś zagrzebał się w ziemi u teściów w ogrodzie chyba na 3 godziny. W ruch poszła łopatka, konewka i własne rączki - możecie sobie wyobrazić jak wyglądały po takiej zabawie - a ja nawet w pieluszce znalazłam ziemię ! Ale co tam, ważne, że był pochłonięty tą zabawą bez reszty. Już najwyższy czas zorganizować dziecku piaskownicę.

Wiecie co? Mnie najbardziej jednak drażni wszechobecny zapach grillowania, te dymy unoszą się tu niemal z każdego ogrodu.

Miłego powrotu do rzeczywistości poweekendowej.

:D :D :D :D :D :D :Da ja właśnie skończyłam grilować :D :D :D :D :D :D

Pati a więc już pewne jest to, że zostaniesz na chwilę słomianą wdową ::)
takie rozstania dobrze robią
człowiek tęskni i odcenia to co ma .... ::)

Co do mojej "chodzącej" córci, to...
wkleiłabym Wam filmik ale nie chce, żeby go każdy oglądał,
więc jak macie ochotę zobaczyć moją córcie jaki z niej ancymon ;D to piszcie na priwa :)

Kariwiw mała naprawdę wymiata
codziennie mnie szokuje
dzisiaj uczepiła się kojca - ale jak była na zewnątrz
uczepiła się go jak małpka
tzn łapkami sięgęła w górę, podciągnęła się na samych rączkach i wisiała :o
tez mam to nagrane ale filmik jeszcze nie gotowy

Melanie zajrzę na priva jutro z przyjemnością i zobaczę jak Paris rządzi :) .
O tym grillowaniu tak napisałam, bo nie dość, że te dymy wszędzie, to jeszcze pisząc to, sama czułam jak moje włosy śmierdzą grillem - bo sama też właśnie skończyłam grillować hehe. Jak zapewne 3/4 naszego kraju. A swoją drogą - jeszcze 15 lat temu robiliśmy ogniska, a potem to już tylko grill, ach przemiany w naszym kraju... Ale stara jestem ::) .

ja marze o prawdziwym grillu, robimy czesto ale elektryczny, mozna go postawic nawet w domu przy otwartym oknie ale smak juz nie ten...
mel zobaczysz jak ten czas szybko zleci!!!! i bedziesz pokazywac filmiki jak sama chodzi!!!!
ja bym z checia tez wkleila filmik ale nie wiem jak....
zwiazek na odleglos...tymczaowo oczywiscie znam doskonale, jak sie poznalismy ja bylam jeszcze wliceum, zaczynalam 4 klase. widzielismy sie co 2 tyg na tydzien....mysle ze na taka odleglosc to i tak bardzo duzo, zreszta w czwartej klasie mialam sporo wolnego...szybko zlecialo!!!!! a jak sie teskni za soba...
wozka ciagle niet. chodzilam po sklepach ale nie moge sie zdecydowac czy zwykla parasolke, czy taki wiekszy wozeczek, chyba jednak a parasolka....

reklama
Do góry