reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja narazie do kina nie będę chodziła, bo Pariska jest nadzwyczaj ruchliwa i siedzenie w miejscu nie jest dla niej

O tej knajpce moge powiedzieć, że mają dobą zupę grzybową w chlebie mniam ;D

reklama
Witajcie,

Widze, ze wszystkie mamy z podejrzanymi wozkami sa na celowniku. Ja wczoraj mialam chwile strachu zwiazana z wozkiem. Po zejsciu do garazu nie zastalam naszego stelaza w miejscu gdzie stac powinien, na szczescie okazalo sie ze maz zapomnial wyjac go z bagaznika i zabral go do pracy. Ale przez moment obawialam sie ze z wozkiem a raczej jego istotna czescia sie pozegnalismy.

My dzisiaj zaliczylismy pierwsze szczepienie, teraz Majka w koncu padla, bo od 14-tej kiedy zostala w grube udko ukluta jest marudna i jeszcze nie spala. po dzisiejszych pomiarah wazy 5600 i mierzy 63cm. Miara jest troche niewiarygodna, bo wychodzi ze w 2 tygodnie 3,5cm urosla.

A ja ide teraz spac bo nie wiem co mnie w nocy czeka do 23 corka tata sie zajmuje.

reklama
Do góry