Olji dlatego ja szukam na allegro. Mozna kupic za polowe ceny...ale produkt w Polsce malo popularny..Sa na niemieckim ebayu, jeszcze taniej ale nie moge sie przekonac. Trzeba szprechac, potem zrobic przelew zagraniczny albo sciagaja z karty i przesylka...nie chce mi sie tematu ruszac - jestem zniechecona.
Ja jestem za spotkankiem
Dzis bylismy w Family Parku - Przemek ma urlop wiec pojechalismy ok 14 - cisza, malo ludkow...Ok 16 zeszlo sie duzo ludzi. Wyjezdzilam sie tymi kolorowymi rurami ;D z Agatka - darlysmy sie ze strachu ;D Po takim dzionku padam na twarz. Jagodce do gustu przypadl chodzik kwiczala z radosci. No ale chodzikom mowimy "nie" wiec nas swoja radoscia nie przekonala
Ja jestem za spotkankiem
Dzis bylismy w Family Parku - Przemek ma urlop wiec pojechalismy ok 14 - cisza, malo ludkow...Ok 16 zeszlo sie duzo ludzi. Wyjezdzilam sie tymi kolorowymi rurami ;D z Agatka - darlysmy sie ze strachu ;D Po takim dzionku padam na twarz. Jagodce do gustu przypadl chodzik kwiczala z radosci. No ale chodzikom mowimy "nie" wiec nas swoja radoscia nie przekonala