reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

mkkafe....Wszystkiego Najlepszego dla Jagodki z okazji pół roczku :-* :-* :-* spożnione, ale szczere ;)
ptasiek2ls.gif

Parisko i Melciu....jak dobrze ze juz jestescie z Nami :-* :-* :-*
mus205lm1yi.gif

reklama
witajcie, dowiedziałam ze z N, ze byłyście Mel z Paris w szpitalu - cieszę się, ze juz wszystko dobrze.
Wpadłam zapytać czy uda się nam spotkać w realu - jak coś ustalicie - napiszcie na N jakis komunikacik, oki.
Pozdrawiam serdecznie Was i Wasze małe okruszki

Mel mam nadzieje ze to nic powaznego bylo, moze jakies chwilowe zaslabniecie, moze przez ta pogode...tak nagle sie zmienilam, w kazdym razie trzymam za was kciuki zeby taka sytuacja sie juz nie powturzyla....strachu sie pewnie najadlas okropnie
u nas wszystko dobrze...oprucz koszmarnych nocy:( mieszka sie wspaniale:) internet bede miala za jakies dwa dni:) ruchu nie ma tu za duzego wiec tzreba zaczac dzialac:)

Natalya Wasi sasiedzi stwierdzili ze synek ma zdrowe plucka i daje Wam popalic :) Mieszkasz obecnie nad moja ciocia :)

Mel po pierwszej przejazdzce wozkiem jestm nim jeszcze bardziej zachwycona. Maja wiekszego podziwu nie wyraza, bo caly spacer przespala :)

mk no nic nie wykryli
wszystkie badania są rewelacyjne
jutro odbiore wypis, może wyklarują mi tą sprawę, bo narazie mało mnie informowali :p

-tak , bylismy na Chodkiewicza

- o Tunezji sie nie wypowiem
nie było mnie tam
i raczej nie będzie ;D

asioczek
fajnie, że było fajnie :)
a zobaczysz jak będzie ze spacerówką ;D
nie pamiętam czy pytałam, masz juz folie na nosidełko?

mel- co tam u was,napisz cos

ale pustki w okolo??/
moze jakis spacer!!!???? taka sliczna pogoda, moze gdzies w parku...

mel, ja to napisalam zanim przeczytalam co napisalas wczesniej
bo chyba rowno pisalysmy

a napisac mozesz, cokolwiek, co tam u paris slychac ;D :laugh: :p

Mel folie juz mamy na nosidelko. tak samo jak moskitiere ;) Za chwile znowu z bryka wyruszam na podboj fordonskich gorek :)

reklama
uuuu to widze asioczek, że Ty jesteś pięknie przygotowana do zadania ;D

olji Pariska czuje się świetnie, najbardziej jak się ja nosi na rękach i jak się jej świat pokazuje, bo w szpitalu mama była non stop dla córci
a terazc chciałaby miec tez czas na bb ;) i tym podobne sprawy ;D więc córcia często krzyczy i domaga sie uwagi ale powoli dajemy sobie i z tym radę
już coraz dłużej umie bawić się sama ;D
dzisiaj wybraliśmy się do Akpolu po "lepsze" zabawki, bo stare chyba jej spowszedniały ::)

Do góry