reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Pariska z Melcią sa w szpitalu od piątku!!!!
Oto skopiowana wypowiedz męza Melci

Rano Pariska wstała jak zwykle uśmiechnieta od ucha do ucha.
Nic nie zwiastowało jakichkolwiek problemów.
Po 30 minutach bawiąc się w łóżku z mamą, Pariska zapłakała i nagle wystąpił zimny pot i spadek temperatury ciała.
Brak kontaktu z dzieckiem, oczy "mętne patrzące w dal".
Mel - szybko zadzwoniła po pogotowie.
Pariska nie reagowała na jakiekolwiek moje zaczepki dźwiękowe (te które zazwyczaj sprawiają jej radość).
Zrobiła się wiotka, nie miała siły.
Po około 15 minutach na 2 minuty przed przyjazdem pogotowia wszystko wróciło do normy.
Pani "doktor" miała minę jakby jej ktos na odcisk nadepnął, no bo w sumie po co ona przyjechała jeżeli dziecku nic nie jest...
No comments...

Pobieżne badanie i decyzja o przewiezieniu do szpitala na obsrewację.
Dziewczynki zostały na oddziale neurologii a ja przyjechałem po ciuszki i aby Was poinformować i pozdrowić od Mel i Pariski

Z Pariską wszystko w porzadku, ale na oddziale panuje wirus i "nasze dziewczyny" załapaly to cholerstwo które zwie sie rotawirus.....

Chcialam tylko abyscie wiedzialy, jak Melcia wróci napewno zda dokladną relację

TRZYMAJMY KCIUKI ZA NASZE DZIELNE FOREMECZKI :( :( :( :(

reklama
Mel, Paris - myślę o Was cieplutko! Trzymajcie się dzielnie!

Anek - wózek kosztował 1049 zł - 10 % rabatu czyli 104,90 i do tego dają oryginalną torbę za 2 zł (normalnie kosztuje 109). Podsumowując wydałam 946,10 a powinno to kosztować 1158. Nie wiem tylko do kiedy trwa promocja. Ale teraz obowiązuje na wszystkie modele wózków i fotelików dziecięcych.

Pozdr.

Pariska, Melanie - trzymajcie się zdrowo, będziemy o was cieplutko myśleć, dużo zdrówka Kochane. Wracajcie zdrowe do domu jak najszybciej !!!

A ja się właśnie zastanawiałam dzisiaj dlaczego przez cały weekend nie widać tu Mel, która tu przecież zazwyczaj codziennie się pojawiała.

mel, pariska- trzymajcie sie cieplo, 3mamy z matysia kciuki zebyscie szybko wyszly do domku

mago- o rany , ja dalam na allegro w zeszlym roku troche ponad 500 zl, heheheheh, troszke taniej ;-)
a w akpolu na wszystkie wozki maja rabaty czy na grako
mi sie podoba graco ta najnowsza parasolka, ale qrna ciezk ai tak jets, a ja sie uparlam na leciutkie cos ::)

Olji - na wszystkie i na foteliki samochodowe też. A co do ceny to allegro też sprawdziłam i wychodziło na to samo. Niestety trzeba było się wykosztować, ale wózio fajoski ;D

Dzisiaj już Mel i Pariska wychodzą do domku ;D ;D
Pozdrowienia dziewczynki ;D Wiosna przyszła ;D yes, yes, yes!

fajne zakupy Mago
Asioczek córcia aniołek za mamusią chyba ;) no i naoliwcie dobrze dziecioka skoro skrzypi ;) :D
mk dużo buziaków na pół roczku dla Jagodzianki :-* :-* :-* :-*

i wszystkim dziękujemy za życzenia powrotu do zdrówka :)

reklama
Hello
Nie bylo mnie tu chwile i widze ze niefajne niusy

Mel a co w koncu Paris bylo??? ::) Dobrze ze juz w domu. Na Chodkiewicza bylyscie??

Co myslicie o wypadzie do Tunezji z dziecmi??? Nie ukradna ich tam?? No i co z tym brudem??

Do góry