reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Olji dlatego ja szukam na allegro. Mozna kupic za polowe ceny...ale produkt w Polsce malo popularny..Sa na niemieckim ebayu, jeszcze taniej ale nie moge sie przekonac. Trzeba szprechac, potem zrobic przelew zagraniczny albo sciagaja z karty i przesylka...nie chce mi sie tematu ruszac - jestem zniechecona.

Ja jestem za spotkankiem ;)

Dzis bylismy w Family Parku - Przemek ma urlop wiec pojechalismy ok 14 - cisza, malo ludkow...Ok 16 zeszlo sie duzo ludzi. Wyjezdzilam sie tymi kolorowymi rurami ;D z Agatka - darlysmy sie ze strachu ;D Po takim dzionku padam na twarz. Jagodce do gustu przypadl chodzik :( kwiczala z radosci. No ale chodzikom mowimy "nie" wiec nas swoja radoscia nie przekonala ;)

reklama
mkkafe pisze:
Olji dlatego ja szukam na allegro. Mozna kupic za polowe ceny...ale produkt w Polsce malo popularny..Sa na niemieckim ebayu, jeszcze taniej ale nie moge sie przekonac. Trzeba szprechac, potem zrobic przelew zagraniczny albo sciagaja z karty i przesylka...nie chce mi sie tematu ruszac - jestem zniechecona.

J

moiwsz???? heh, to musze poszperac i tam ;D
na to nie wpadlam, bo na tym naszym swojskim ebayu to wies tanczy i spiewa bardzo mi sie nie podoba :p

Witam
Dawno nas nie było.... ale tu także ruch spadł  ;) to pewnie wiosna wygania wszystkich z domów na słoneczko.

Mk spóźnione życzenia dla Jagody na tę półrocznicę od cioci i kolegi !!!!

Co do wózków spacerowych to mam swoich faworytów.....ale obecnie jestesmy na etapie kupowania krzesełka do karmienia.
Dziś byliśmy w przychodni ponieważ ostatnio Franka łapią przykurcze po jednej stronie szyjki i pani doktorówa orzekła, że to kręcz szyjny nawykowy i idziemy na masaże  :p a poza tym waga 7800 i długość 75 - jednak 2x dziennie po cycu 120 ml z puszki robi swoje przez miesiąc przybrał 700 g !!!

A co u was mamusie ???? Tak tu pusto i smutno  :(

A zapomniałam napisać że dzieciaczki na fotosach śliczne, rosną oj rosną.... A Matylda to prawdziwa pani sekretarka haha....a swoją droga Olji jak wykryliście że Matylda ma słaby wzrok, u takiego malucha??? pytam bo ja też ślepa jak kret jestem, żeby wiedzieć jak Franka obserwować.

Asioczku a co u was -jak Maja daje odsapnąć czy nie? Czekamy na nowe fotki najmłodzej forumowiczki  :) Przez przypadek dowiedziałam sie , że mamy wspólnych znajomych.... Chodzi mi o pana Ś. a teraz juz Państwa Ś. Bawiliście sie u nich na weselichu w sierpniu... moja siostra (taka ciemna, kręcona, kudłata) to dziewczyna (obecnie już narzeczona  ::)) najmłodszego z 3 braci Ś.
....ale zamotałam...

papa

JJ wiem o kim mowa :) Państwo Ś. też maluszka się spodziewają :) A Twoją siostrę poznałam :)

A Maja jest kochanym dzieckiem: w nocy spi po 3,5h w dzien ma okolo 10 przerwe na zabawe i czarowanie rodzicow. Po czym pada na 2 lub 3 h drzemki. Pomiedzy kolejnymi drzemkami zajada sie i zapelnia pampersa. Ogolnie da sie zyc. Jak jest marudna wystarczy polozyc ja brzuch do brzucha i sie uspokaja. Kapiele sama nie jest pewna czy je lubi czy nie - sa 3 fazy - protest ze jest w wodzie, zadowolenie ze jest w wodzie, protest ze z wody zostala wyciagnieta. Smiejemy sie ze jest zle nasmarowana i "skrzypi" strasznie smieszne dzwieki potrafi z siebie wydawac.

Dzisiaj zaliczylismy pierwsze werandowanie. W przyszlym tygodniu chcemy na spacer wyruszyc. Ide sie do meza poprzytulac, mamy jeszcze jakies 1,5h czasu wolnego.

Faktycznie pusto tu przez ten tydzień się zrobiło; też myślałam, że się naczytam, bo komp mi padł i dopiero dziś tu wchodzę, a tu ledwie kilka nowych postów.

Jestem również za spotkaniem, chciałabym was zobaczyć na własne oczy ;) hehe. Macie jakieś propozycje ???

Witajcie!

Ja tylko na dwa krótkie pytania:

JJ - a jaka sportówkę masz upatrzoną ?

Ojli - oglądałam wózeczek którym jeździ Matysia - Graco Qatro de lux. Fajny. Polecasz ?? Tak z ręką na sercu ??

Pozdrowienia dla wszystkich. Pa pa

mago- polecam, a swiadczy o tym to , ze zostawiam sobie go na pozniej dla nastepnego bobasa bo jets fajowy
a popatrz na allergo, ja kupilam w jednej hurtowni we warszawie przez alegro wlasnie i wyszlo mni etaniej o prawie 200 zl niz u nas w sklepach w bydzi

Hejka! Ojli - kupiłam dzisiaj ;D w Akpolu z 10% zniżką i torbą gratis. W sumie to wyszło na to samo co na allegro, a od razu mogłam zabrać do domu. Cieszę się ogromniaście i w ogóle zaszalałam, bo jeszcze fotelik kupiliśmy juz większy 9-18. Także niemalże druga wyprawka dla Ali :p A jak już się chwalę to się będę chwalić. Wózeczek taki:

http://www.euro-trade.pl/flash_new/images/images/QuattroDX_REAE1.jpg

tylko że stelaż srebrny z czarnymi dodatkami - wygląda w tej wersji lepiej niż w tej jasnej

a fotelik taki:

http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=851

tylko że tapicerka granatowa w kotki - nigdzie w necie takiej nie ma, jakaś seria limitowana czy cuś takiego :)

Podsumowując jestem zadowolniona że mam problem dokonywania wyboru z głowy :p

Pozdrawiam serdecznie!

reklama
Witam :)
Mago czy mogę wiedziec ile kosztował wózek,bo tez się zastanawiam nad kupnem takiego :)

Pozdrawiam :)

Do góry