kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
...taaa,ja tez mialam te mini kosmetyki z rossmanna,fajna rzecz,malo miejsca zajmuja a to najwazniejsze bo mi sie trudno bylo spakowac w taka duza torbe turystyczna ...
...
...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety Soppana to prawda.Dziewczyny, powiedzcie czy faktycznie jest taki problem z zapisaniem dziecka do przedszkola? Widziałam w TV że kolejka do jednego ustawiała sie już wczoraj! My jesteśmy troche w kropce,bo planujemy zmiane mieszkania i nie chce potem pół miasta wozić. Licze na to, że uda nam sie dostać do państwowego :-/
Koszmart jakiś. Ty to jeszcze Ola siedzisz w domu z młodszą córeczką, ale co mają zrobić rodzice pracujący Nie ma jak polityka prorodzinna państwato prawda niestety
co do zapisów przez internet to my wskazaliśmy 3 przedszkola i Weronika nie dostała się do żadnego :-(
Życzę Ci tego, ale bardzo bym się nie nastawiała No, ale może będziesz mieć szczęściea z tym przedszkolem to porażka, licze jeszcze,że po ogłoszeniu listy przyjętych coś się zwolni!