reklama
mel u mnie jest tylko opcja cytuj albo ja slepa jestem
jak mala zasnie to ja poprobuej z tymi zdjeciami
przed chwila wyszedl moj tata- tak sie ladnei bawil z matysi aze moglam poprasowac i w koncu zrobic przeglad jej szafy z ciuchami, znowu polowa poszl ado pudel bo zamala :
jak mala zasnie to ja poprobuej z tymi zdjeciami
przed chwila wyszedl moj tata- tak sie ladnei bawil z matysi aze moglam poprasowac i w koncu zrobic przeglad jej szafy z ciuchami, znowu polowa poszl ado pudel bo zamala :
M
Melanie
Gość
przy swoim poście masz: cytuj edutuj usuń
a przy obcych tylko cytuj - oczywiście musisz być zalogowana
a przy obcych tylko cytuj - oczywiście musisz być zalogowana
asioczek
Fan(ka)
Mel u nas większość dziewczyn z bydgoskiego biura chodzi do Aldony
W zeszłym roku 3 poszły tego samego dnia nie mówiąc jedna drugiej i następnego oby trzy miały bardzo podobną fryzurę i kolor
Każda wyglądała super, ale trochę były wkurzone, że aż tak podobnie są ścięte.
>
faceci stwierdzili, że promocja była więc laski hurtowo poszły się ścinać
Teraz się zastanawiam co zrobić z włosami, może znowu zaszaleje
W zeszłym roku 3 poszły tego samego dnia nie mówiąc jedna drugiej i następnego oby trzy miały bardzo podobną fryzurę i kolor
Każda wyglądała super, ale trochę były wkurzone, że aż tak podobnie są ścięte.
>
faceci stwierdzili, że promocja była więc laski hurtowo poszły się ścinać
Teraz się zastanawiam co zrobić z włosami, może znowu zaszaleje
Cześć dziewczyny
A ja mam dziś taki dzień, że spałabym i spala..... ale niestety nie dane mi to, bo Agusi jednak z energii nic nie ubyło :
Asioczku - ślicznie wyglądasz na zdjęciu w avatarku. Jak chcesz zaszaleć, to proponuję taki fryz jak na fotce
A jeśli chodzi o fryzjera, to ja byłam u Stopla jak mnie czesał do slubu. Poprosiłam o fryzurę z lat 60-tych. Teraz korzystam z usług Kasi z Fodonu - od dobrych 8 lat i jeszcze się nigdy a niej nie zawiodłam. Z moim A. to się śmiejemy, że ona zbędnych ruchów nie wykonuje, bo co cięcie to trafione. Robi szybko, dokładnie i ładne
A ja mam dziś taki dzień, że spałabym i spala..... ale niestety nie dane mi to, bo Agusi jednak z energii nic nie ubyło :
Asioczku - ślicznie wyglądasz na zdjęciu w avatarku. Jak chcesz zaszaleć, to proponuję taki fryz jak na fotce
A jeśli chodzi o fryzjera, to ja byłam u Stopla jak mnie czesał do slubu. Poprosiłam o fryzurę z lat 60-tych. Teraz korzystam z usług Kasi z Fodonu - od dobrych 8 lat i jeszcze się nigdy a niej nie zawiodłam. Z moim A. to się śmiejemy, że ona zbędnych ruchów nie wykonuje, bo co cięcie to trafione. Robi szybko, dokładnie i ładne
asioczek
Fan(ka)
Aldik właśnie myślę, żeby wrócić do mojego "naturalnego" koloru włosów -czerwono-fioletowego . Tylko przegram zakład z mężem Miałam wytrzymać rok bez ścinania i farbowania ... Ale chyba przed zbliżającym się weselem znajomych jeszcze zaszaleję (o ile się do mojej fryzjerki dostanę, bo teraz ma większośc terminów pozajmowanych).
Mel zdjęcia super.
Mel zdjęcia super.
Paris - zdjęcia jak zwykle śliczne Obiekt cudny i dobra ręka opeatora kamery.
Mel - podobna jesteś do taty baaardzo. Jeśli pozwolisz na pierwsze skojarzenia - to przystojny ksiądz był
A tata chrzestny Paris - znany mi z widzenia... ale naprawdę nie pamiętam skąd - hihihihi
Mel - podobna jesteś do taty baaardzo. Jeśli pozwolisz na pierwsze skojarzenia - to przystojny ksiądz był
A tata chrzestny Paris - znany mi z widzenia... ale naprawdę nie pamiętam skąd - hihihihi
reklama
P
Paris
Gość
Aldik pisze:dobra ręka opeatora kamery.
tu bym polemizował