reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Aldik pisze:
Mel - podobna jesteś do taty baaardzo. Jeśli pozwolisz na pierwsze skojarzenia - to przystojny ksiądz był :)

A tata chrzestny Paris - znany mi z widzenia... ale naprawdę nie pamiętam skąd - hihihihi

tak Aldiczku ja jestem tatowa :D
a chrzestnego możesz znać ze Starego Portu ;)

jesteś juz drugą osobą co zauważyła "przystojność" księdza ::)
bicz.gif

czy asioczek to aska :o ??? :o

reklama
Mel....zdjęcia super.....heheh ja też się zastanawialam skąd znam chrzestnego już dawno temu....ale jakoś tak nie miałam odwagi nic mówić...heheh ::)

Aśka....wooow....wyglądasz....hhhmmm normalnie słów mi zabrakło...booooSSSSeeee ja bym Cię w życiu nie poznała....ty tylko idź do fryzjera i proś o tę fryzurę....co tam zakład z mężem...heheh

wronka pisze:
Aśka....wooow....wyglądasz....hhhmmm normalnie słów mi zabrakło...booooSSSSeeee ja bym Cię w życiu nie poznała....ty tylko idź do fryzjera i proś o tę fryzurę....co tam zakład z mężem...heheh
dobre, bardzo dobre!!!!

Zaraz Wam pokaze fryzure mojej mlodszej coreczki, szkoda ze znow lysa jest

to czesc ubrania Agaty na jutrzejsza noc sylwestrowa!!!

Pare godzin tu nie zagladalam i juz ruch w interesie ;D ;D ale to fajnie jest co czytac
Mel zdjecia fajowe
Asiu koniecznie idz do fryzjera i pros o te fryzurke wygladasz w niej slicznie
Mk Jagodka wyglada jak prawdziwa indianeczka :)

Mk fryzura indiańska super, ale i tak bąble ślinowe bardziej przykuły moją uwagę.

dzięki za komplementy, aż się zaróżowiłam :)
Fryzura, fryzurą, ale te kg mniej ... Kg zajmę się po ciąży mam nadzieję, że stracę je tak szybko jak zyskałam. Najśmieszniejsze, że więcej przybyło mi przed ciążą - kochane hormonki w postaci tabletek, niż w samej ciąży.

Askaja tez tak mialam: przed ciaza blyskawicznie przybralam 10 kg po bromku, ktorym zbijalam PRL bo przez jej wysoki pozoim nie mialam owulacji. I po ciazy te 13 kg "ciazowe" zeszly same w 2 tyg. A reszta kg "hormonkowa" nie chce odejsc. Dobrze ze Nowy Rok idzie a z nim noworoczne postanowienia ;D

MK no wlasnie kochany "bromek" u mnie tez zadzialal i niestety 12kg przed ciaza nabylam. Teraz dolozylam juz 6. Wiec od wagi wyjsciowej mam 18kg.. A jeszcze ponad 2 mieisące przybierania na wadze mnie czekają.

aska - super fryzurka
tylko w ciazy to z tego co wiem nei polecaja farbowania, bo sie farby slabiej przyjmuja
przynajmniej mi tak fryzjer mowil

mka - ale super indianka

a my mamy antybiotyk, no i moze w koncu matysi przejdzie ten katar
a mamy nowa umiejetnosc obsluge myszki komputerowej, przesmiesznie to wyglada

aaa, mel - ksiedza znam 8) z widzenia , eheheheh

eeee, nei pamietam co jeszcze , wiecie mam ostatnio cora zmneij czasu, bo ten skubaniec maly jest zazdrosny o kompa, to jzu nawet nei chodzi o to ze chce zebym z nia sie bawila, ale o to z eto ONA chce przy nim siedziec i sie bawic................ jesssuuuuuuuu co to sie porobilo, ale na wlasnego to chyba troch eza szybko ,n ie ;)

reklama
Aska no to idziemy leb w leb. Ja do 8 miesiaca przytylam tylko 7 kg. No ale sezon byl wiec same czeresnie zarlam. Najwiecej przytylam w 9 miechu - Jagoda tez :D
A najdziwniejsze jest to ze Bromek mi zyc nie dawal i nie mialam apetytu, wymiotowalam po nim ale swoje zrobil >:D no ale nie zaluje, mam ukochana coreczke a reszta nie jest tak wazna

Do góry