reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

heeeeeeellllllllo
nie bylo mnei wvczoraj wieczorkiem i prosze ile do cytania, bosssssssssko cos nam to bb sluzy ;D
my jzu po lekarzach, razem 3 h bylysmy, bo w koncu wyladowalysmy na laryngologii w spzitalu, i co i dupa , nei potzrebnie tyle czasu stracilysmy, to nei uszka, to przewlekly niezyt nosa i yle, bleeeeeeeee
jeden plus ze pan doktor byl strasznie mily ;) i kompletnie rozwalony matyldy dzwiekami - jak jest wsciekla - robi takie wrrrrrrrrr , heheheh

ee, nei pamietam co jheszcze chcialam

aa, mea- a dokladnie w ktorym miejscu mieszkasz bo ja mieszkam tez na osiedlu centrum- i czesto jestem w parku kolo teatru, mozemy sie kiedys umoiwc na spacerek :D
spadam poogladac fotki, tez zaraz wam pokarze nasza mala choinke

reklama
olji mieszkamyna kosciuszki to rownolegla do gdanskiej i tez do tego parku jezdzimy na spacerki wiec bardzo chetnie pospacerujemy z wami :)
a co do dzwiekow to Tymek z buczenia i warczenia przeszedl do piskow i krzykow...daje po uszach...

no naprodukowalyscie sie dziewczyny :) my dzisiaj kolejna ciezka noc mielismy
mozecie mi polecic jakiegos dobrego fryzjera??? chodzilam na stary ryek do stoppe(chyba tak to sie nazywa) ale wyszlam teraz niezadowolona, babka zrobila mi grzywke i potraktowala ja prostownica..tylko ja mam wrazenie ze ona przypalila mi wlosy bo koncowki tej grzywki sa jakie spolamane i jak siano wygladaja...jakos sie zrazilam teraz :(

natalya- ja tez chodze do stopela ale do takieg grupszego faceta - i jestem zawsze zadowolona - tera zraz nei poszlam bo mi si enei chcialo czekac na termin - i i chyba i tak tam pojde
moze zmien poprostu tam fryzjera

mea- a uzywasz gg??? moj numer ciagl ejest na poczatku watku , bo nei mamy funkcji usun, odezwij sie to si ejakos zmowimy

poki co matyysi ama antybiotykl wiec nei wychodzimy, ale po nowym roku an pewno

wiecie co, poradzcie jak wstawic zdjecia bo qrna siedzialam tam z pol godizny i dupablade,
jak to trzeba zrobic tzn. co wpisac bo img mi nie wchodzi zdjkecie

hej arabelka- pozdrow rumburak a- to moja ulubiona bajka ;D

mea- ja tez nic nei placilam lekarzowi, chodizlam po prostu do niego w ciazy ::)

olji wiem o ktorego ci chodzi..on w tym czasie obcinal mojego niemeza....zdazyl mu sie nawyzalac, ze pierwsze swieta sam spedza bo rozwod bierze, a ma o ile pamietam dwie corki..a myslalm ze to tylko baby takie wylewne sa:)
mnie wlasciwie zawsze ta sama babka obcina ale nie pamietam jak sie nazywa, a najdziwniejsze bylo to ze w tym czasie co mnie ocinala to zajmowala sie tez trzema dwoma innymi kobitkami

reklama
Do góry