reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
mel u mnie jest tylko opcja cytuj albo ja slepa jestem
jak mala zasnie to ja poprobuej z tymi zdjeciami

przed chwila wyszedl moj tata- tak sie ladnei bawil z matysi aze moglam poprasowac i w koncu zrobic przeglad jej szafy z ciuchami, znowu polowa poszl ado pudel bo zamala ::)

Mel u nas większość dziewczyn z bydgoskiego biura chodzi do Aldony :)
W zeszłym roku 3 poszły tego samego dnia nie mówiąc jedna drugiej i następnego oby trzy miały bardzo podobną fryzurę i kolor :)
Każda wyglądała super, ale trochę były wkurzone, że aż tak podobnie są ścięte.
>:D

faceci stwierdzili, że promocja była więc laski hurtowo poszły się ścinać :)

Teraz się zastanawiam co zrobić z włosami, może znowu zaszaleje :)

Cześć dziewczyny :)

A ja mam dziś taki dzień, że spałabym i spala..... ale niestety nie dane mi to, bo Agusi jednak z energii nic nie ubyło  ::)

Asioczku - ślicznie wyglądasz na zdjęciu w avatarku. Jak chcesz zaszaleć, to proponuję taki fryz jak na fotce :)

A jeśli chodzi o fryzjera, to ja byłam u Stopla jak mnie czesał do slubu. Poprosiłam o fryzurę z lat 60-tych. Teraz korzystam z usług Kasi z Fodonu - od dobrych 8 lat i jeszcze się nigdy a niej nie zawiodłam. Z moim A. to się śmiejemy, że ona zbędnych ruchów nie wykonuje, bo co cięcie to trafione. Robi szybko, dokładnie i ładne :)

Aldik właśnie myślę, żeby wrócić do mojego "naturalnego" koloru włosów -czerwono-fioletowego :). Tylko przegram zakład z mężem :( Miałam wytrzymać rok bez ścinania i farbowania ... Ale chyba przed zbliżającym się weselem znajomych jeszcze zaszaleję (o ile się do mojej fryzjerki dostanę, bo teraz ma większośc terminów pozajmowanych).

Mel zdjęcia super.

Paris - zdjęcia jak zwykle śliczne :) Obiekt cudny i dobra ręka opeatora kamery.

Mel - podobna jesteś do taty baaardzo. Jeśli pozwolisz na pierwsze skojarzenia - to przystojny ksiądz był :)

A tata chrzestny Paris - znany mi z widzenia... ale naprawdę nie pamiętam skąd - hihihihi

reklama
Do góry