reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
No takie do pól roczku to zdecydowanie najlepsze - ale ten etap to już mamy za sobą :) Więc teraz oby dotrwać do trzech lat. Ja zresztą nie wiem jak to będzie z chłopcem ale z dziewczynkami to już w wieku trzech lat było całkiem fajnie.
A tak na serio JJ myślę, że to mogą być nawyki ze żłobka a dwa to dziecko ma takie okresy w rozwoju kiedy próbuje na ile może sobie pozwolić. To jest tez powiązane z okresami buntu - średnio to tak raz na rok przypada ;) Zdecydowanie nie możecie małemu na to pozwalać. U nas działała tez metoda, że jak dziecko biło to my go leciutko też - takie pacnięcie po łapce czy uszczypnięcie - na zasadzie pokazania mu, ze to boli - bo samo mówienie mu tego nie obrazuje, a kiedy odczuwa ten ból to rozumie.

Oczywiście oglądamy mecz i to całką rodzina - Niki wytrwał I połowę - na przerwie padł :)

Ewelina z Bydgoszczy ja i teraz na prawdę podoba mi sie ten mecz :yes:
h040.gif

Ika, no i mamy normalnie żałobę narodową z powodu meczu:no:, a tak swoja droga to wszyscy komentatorzy mówia jedno, że sędzia był stronniczy:wściekła/y:, trochę mi szkoda, ale nawet nie piłkarzy, co kibiców, bo oni byli bardzo zaangażowani:tak:

Ewelina z Bydgoszczy oj nic nie mów powinni coś z tym zrobić przecież tak nie można a już tak sie cieszyłam że nasi wygrali a tu coś takiego aż sie płakać chce
g045.gif

HEY

ika ja mieszkam za osową górą ;)

apropo meczu to sędzia raczej nie był stronniczy, bo my tez strzelilismy gola bedąc na spalonym :baffled: niemniej jednak byłam dumna z naszych pomimo średniego początku, ze potrafią tak grac...a boruc jest moim idolem...:-D w końcu zakasali rękawy i wzieli sie do roboty... nawet sie zobligowałam ze jak wygrają z austrią to sobie flage włoze do auta :tak::-) emocje nieziemskie ale niestety to jest sport i do konca nie wiadomo, czy wygra lepszy czy ten co ma wiecej szczescia...
dla mnie juz i tak wygrali bo pokazali klasę przez duze K... dawno nie widziałam takiego futbolu w naszym wykonaniu...

niestety szans raczej juz nie mamy, a po wczorajszym meczu uczciwie mówiąc naszym sie nalezy ciąg dalszy...

jutro mam gosci zaproszonych na grilla a pogoda strajkuje :baffled::baffled::szok::eek:

witam wszystkie bydgoszczanki
zwłaszcza te nowe;-)
Ja jak zwykle zapracowana, biegam między żłobkiem, auchanem a domem i jeszcze po drodze robię zakupy i jakiś obiad. jak mam wolne to muszę zamienić pobojowisko w dom:baffled: bo moi chłopcy jak są sami to generalnie się bawią
Ignas wczoraj dostał w żłobku gorączki i musiał go wcześniej odebrać, poza tym że jest marudny to innych objawów brak:confused: na razie daje tylko ibum i cebion, zobaczymy do poniedziałku, poza tym to zrobiła się z niego mała papuga, trzeba uważać co się mówi bo dziś wyszło mu coś w rodzaju "d.......":szok:
a meczów nie oglądałam bo po co się denerwować, słuchałam transmisji w radio i to mi wystarczyło, piłka nozna to najbardziej skorumpowany sport, więc nie tylko o umiejetnosci tu chodzi.... smutne ale coś w tym jest:tak:

reklama
Do góry