reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
No takie do pól roczku to zdecydowanie najlepsze - ale ten etap to już mamy za sobą :) Więc teraz oby dotrwać do trzech lat. Ja zresztą nie wiem jak to będzie z chłopcem ale z dziewczynkami to już w wieku trzech lat było całkiem fajnie.
A tak na serio JJ myślę, że to mogą być nawyki ze żłobka a dwa to dziecko ma takie okresy w rozwoju kiedy próbuje na ile może sobie pozwolić. To jest tez powiązane z okresami buntu - średnio to tak raz na rok przypada ;) Zdecydowanie nie możecie małemu na to pozwalać. U nas działała tez metoda, że jak dziecko biło to my go leciutko też - takie pacnięcie po łapce czy uszczypnięcie - na zasadzie pokazania mu, ze to boli - bo samo mówienie mu tego nie obrazuje, a kiedy odczuwa ten ból to rozumie.

Oczywiście oglądamy mecz i to całką rodzina - Niki wytrwał I połowę - na przerwie padł :)

Ewelina z Bydgoszczy ja i teraz na prawdę podoba mi sie ten mecz :yes:
h040.gif

Ika, no i mamy normalnie żałobę narodową z powodu meczu:no:, a tak swoja droga to wszyscy komentatorzy mówia jedno, że sędzia był stronniczy:wściekła/y:, trochę mi szkoda, ale nawet nie piłkarzy, co kibiców, bo oni byli bardzo zaangażowani:tak:

Ewelina z Bydgoszczy oj nic nie mów powinni coś z tym zrobić przecież tak nie można a już tak sie cieszyłam że nasi wygrali a tu coś takiego aż sie płakać chce
g045.gif

HEY

ika ja mieszkam za osową górą ;)

apropo meczu to sędzia raczej nie był stronniczy, bo my tez strzelilismy gola bedąc na spalonym :baffled: niemniej jednak byłam dumna z naszych pomimo średniego początku, ze potrafią tak grac...a boruc jest moim idolem...:-D w końcu zakasali rękawy i wzieli sie do roboty... nawet sie zobligowałam ze jak wygrają z austrią to sobie flage włoze do auta :tak::-) emocje nieziemskie ale niestety to jest sport i do konca nie wiadomo, czy wygra lepszy czy ten co ma wiecej szczescia...
dla mnie juz i tak wygrali bo pokazali klasę przez duze K... dawno nie widziałam takiego futbolu w naszym wykonaniu...

niestety szans raczej juz nie mamy, a po wczorajszym meczu uczciwie mówiąc naszym sie nalezy ciąg dalszy...

jutro mam gosci zaproszonych na grilla a pogoda strajkuje :baffled::baffled::szok::eek:

witam wszystkie bydgoszczanki
zwłaszcza te nowe;-)
Ja jak zwykle zapracowana, biegam między żłobkiem, auchanem a domem i jeszcze po drodze robię zakupy i jakiś obiad. jak mam wolne to muszę zamienić pobojowisko w dom:baffled: bo moi chłopcy jak są sami to generalnie się bawią
Ignas wczoraj dostał w żłobku gorączki i musiał go wcześniej odebrać, poza tym że jest marudny to innych objawów brak:confused: na razie daje tylko ibum i cebion, zobaczymy do poniedziałku, poza tym to zrobiła się z niego mała papuga, trzeba uważać co się mówi bo dziś wyszło mu coś w rodzaju "d.......":szok:
a meczów nie oglądałam bo po co się denerwować, słuchałam transmisji w radio i to mi wystarczyło, piłka nozna to najbardziej skorumpowany sport, więc nie tylko o umiejetnosci tu chodzi.... smutne ale coś w tym jest:tak:

reklama
Do góry