reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Kasia,

no faktycznie, wykorzystałaś chyba całą energię, którą nagromadziłaś w czasie leżenia :-D

Madziara,

to nieciekawie, areszt domowy macie znów...

strach się bać nowych wirusów, wczoraj mówili, że świnska grypa lubi bardzo rzucić się na płuca i infekuje od tchawicy aż po pęcherzyki płucne. Paskudztwo ! To raczej mnie nie pocieszyło skoro Igi już miał do czynienia z zapaleniem płuc :eek: dobra, idę mu nalać kielicha z tranem :tak: musimy się trzymać i być dobrej myśli

reklama
hey laski

rzadko sie odzywam, ale staram sie od czasu do czasu czytac...
musiałam zrezygnowac z opieki do mikołaja, bo pani przyszła zagrypiona i wg niej to było w porządku :wściekła/y: więc teraz mam z dwójką i papierami czad :szok:
tez już nie moge doczekać się świąt, i w ogóle nowego roku... moze jakis mniej nerwowy będzie :sorry:młody sie nie słucha, nie chce gadac, nie chce sie dac odpieluchowac, tylko fochy strzela... mała oczywiscie musi krzyczec wtedy, gdy zajmuje sie małym... i tak w kółko... niemniej jednak staram sie cieszyć z tych dni, bo juz nigdy sie nie powtórzą - a dzieciaki rosną...

apropo mrozów, to tez sie łudziłam ze wytłuką wirusy - czy ktos mnie moze uświadomic czemu tak sie nie stanie? bo ja nie mam czasu nawet na marną pogodę w tv :eek:

apropo świąt to dziś mi przyszedł z allegro strój sw mikołaja - ale bedzie zabawa :-)

madziara - bardzo Ci współczuje :zawstydzona/y:

arabelka - ja wciąż wieczorem obserwuje Twoje gg w nadziei ze napiszesz: "jade rodzic" ;-)
agnes - Ty tez mocno dbaj o siebie!

niedługo ciężarówki nam sie wykruszą do zera... ma ktoś jeszcze chęci na brzuszek? :-D ja dziękuję, postoję ;-):cool2:

kasiulka - widze ze Ci energia wrociła po chorobie! :szok:

nie moge sie doczekac momentu, w którym wszystkie skończymy karmic i pójdziemy sobie gdzies same na drineczka... jak myślicie - kiedyś nadejdzie taki dzień?????

trzymajcie sie ciepło i bez chorób

Witam was dziewczynki Dawno tu nie zaglądałam i wiele nowości u mnie jest.Dominika chodzi do przedszkola zadowlona jest i to bardzo.
Ja też chodzę do Szkoły i też jestem z niej zadowolona he he przyszło mi na starość się uczyć:-D:-D
niedługo ciężarówki nam sie wykruszą do zera... ma ktoś jeszcze chęci na brzuszek? :-D ja dziękuję, postoję ;-):cool2:

RENIFER i już znalazłaś chętną na brzuszek.
U mnie pod serduszkiem zagoąściła malusia fasoleczka.

Wszystkim chorym życzę dużo zdrówka.My z Dominiką też teraz siedzimy przeziębione w domciu.
Jak będę miała chwilę czasu to do was zaglądnę i nadrobię w miarę możliwości zaległości.

Arabella trzymam kciuki za szybciutki i lekki poród.

Rybcia,

gratulacje ! :-) kogo byś sobie życzyła dla Dominisi ? braciszka czy siostrzyczkę ? ;-)

Renifer,

ja od razu się piszę na takie spotkanie z lampką wina:rofl2: ja już tak tęsknię za tym, aby usiąść sobie wieczorem i przy dobrym filmie wypić winko a tu jeszcze taki długi okres posuchy :szok:

niedobra niania ! dobrze, że ją odprawiłaś, to jest po prostu nieodpowiedzialne.
przykro mi, że Miki tak Ci pomaga :-( na pocieszenie powiem, iż mój też nie daje sie odpieluchować i teraz zrobił krok w tył i muszę go pilnować z kupką, która juz zaczal wołać sam a teraz znow woli schowac sie za drzwiami :wściekła/y: o sikaniu wcale nie marzymy narazie, wysadzamy go i przynajmniej zredukowalismy zużycie pieluch... ja nie chcę myśleć jak moje dzieci będą ze sobą współpracować ... ale mam w planach korzystanie z wielu form pomocy :laugh2: w tym niani do Igusia właśnie ... na pierwszy ogień pójdą tatuś i babcie :happy:

Rybcia, gratulacje! Ale masz fajnie! Życzę zdrowych i spokojnych miesięcy do rozwiązania!
I dzięki za Twoje życzenia. Boję się okropnie.

AgnesBest, niestety ja jeszcze nie. W sumie to mam jeszcze trochę czasu. Przedwczoraj czułam się tak jakbym zaraz miała rodzić, a dzisiaj jakbym w ogóle w ciąży nie była.

Reniferku, a może zanim dodzie do spotkania przy winku to zorganizujemy sobie jakieś abstynenckie?

Rybcia,GRATULACJE :-):-):-)... ja bym chciala a pewnie jeszcze jedno malenstwo ale....chyba sie juz nie nadaje,za stara jestem :rofl2: mlody dal mi popalic w ciazy :szok: juz na kolejna ciaze nie da rady :no::no::no:...

Arabella,a ja myslalam ze ty juz po.....i co....???....robisz sobie prezent na swieta,tak ;-):tak::-)???

Achhh........Mi sie tez marzy taka lampka winka :-):-):-)...!!!!

A my swietujemy Matiego 5 miesiecy....rety,kiedy to zlecialo...???

reklama
Kaasiulka,

obchody 5mca się udały ? zdrówka dla małego na kolejne miesiace i lata :laugh2:

Iza,

żeby nei było, ja piję okazjonalnie, ale co zakazane to kusi hehe i nagle teraz mi się bardzo chce dobrego wina.... wrrr .... a jak mogłam przez ten długi czas po zakonczeniu karmienia piersia i przed tą ciąża to rzadko korzystałam, bo wolałam zachować "trzezwy umysł" w razie gdyby cos z mlodym sie dzialo i wogole :rofl2: i teraz pewnie znów będzie tak samo hehe

Do góry