reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

DZięki dziewczynki za Gratulacje.
Przepraszam was że żadko u was piszę ale jakoś chęci na pisanie nie mam.Owszem czasem zajrzę do was i poczytam ale nic nie odpisuję.
Ale mam nadzieję że się to zmieni.

reklama
Iza,

żeby nei było, ja piję okazjonalnie,

Nie pomyslałam że może byc inaczej :-) Ja poprostu z tych co winko szybciej wywietrzeje niz ciutek je upije.... Choc lubie Malibu z sokiem pomarańczowym, albo to cos z puszki tofi + procenty... ale wychodzi że raz na kilka lat coś skosztuje i to w takiej ilości że kon by sie usmiał :-D

Kasiulka wiecej zdjec nie będzie???/

Rybcia gratulacje!!!

Spotkanie - jestem za, tylko z tymi ciągłymi choróbskami to będzie kłopot. Pewnie szybciej wiosny doczekamy.

Co do wymrażania zarazków to musiałoby być przez 2 tyg. po -15 żeby coś dało, a takich zim to u nas chyba raczej już nie będzie. Klimat się zmienił i niestety zimy teraz ciepłe. Nasze dzieci to juz pewnie śnieg i sanki okazjonalnie będą widzieć, nie to co my kiedyś. Pamiętam, że szkoły zamykało się z powodu zbyt dużego mrozu (a nie chorób) a na boiskach były lodowiska.

Renifer niestety tak juz będzie - zawsze jedno chce od mamy czegoś dokładnie w tym samym momencie gdy chce to drugie :) Skad ja to znam. A ta opiekunka to rzeczywiście nieodpowiedzialna.
Ja się cieszę bo my już dawno odpieluszeni. Jeszcze trochę to i w nocy nie będzie trzeba zakładać pieluchy bo mały już potrafi się obudzić i zawołać.

Madziara,

ty to masz wprawę w odpieluszaniu, ale też chyba i podatne dzieci :-D bo ja zdaje się mam pieluchowego buntownika :tak:
poszłam z nim na drugi spacer, z nadzieją, że może jednak nie będzie do 22 dzikował i Iguś stwierdził, że on chce kotka mieć w domu, bo akurat ze dwa widzieliśmy :szok: zaczyna się ... zmieniłam temat na rybki, bo dostanie kilka rybek w małym akwarium na gwiazdkę od ciotki :tak: to jakaś chyba najmniej kłopotliwa hodowla, że się tak wyrażę, zostaną na weekend same, nie trzeba ich wyprowadzać :laugh2:

kurna, tak sie dotleniłam,że ja już jestem senna, a potem i tak nie moge wieczorem zasnąć i siedzę przed tv do 0:30 :-( teraz nie mogę zasnąć a potem nie dadzą mi spać :crazy:

Agnes odpieluszanie to chyba jedyna rzecz, w której byłam konsekwentna :)

Iza takie kucyki widziałam w Smyku (Focus Park) za 99,00 zł.

Ostatnia edycja:
Iza w smyku zawsze drogie. A co do kupna w necie to na pewno się opłaca tylko czy paczka zdąży przyjść przed świętami? Bo teraz tyle przesyłek, że paczki ponad tydzień idą.

witajcie,

my też dziś intensywnie dzień spędziliśmy, w Poznaniu i z powrotem, na urodzinowym obżarstwie bratanicy męża ;-) dobrze, że ten śnieg zaczął padać za Nakłem, bo inaczej by się kiepsko jechało. Plus psychopacie na drodze i masakra gotowa. Na trasie przed nami ze 3 groźne sytuacje były, wyprzedzają na trzeciego, nie patrzą czy kogoś zabiją czy nie :wściekła/y:

w każdym razie Pati zjadła 2 kawałki pysznego tortu z hello kitty :-) mój syn wybawił się z kuzynką zestawem Polly pocket z basenem, nie chciał wyjść z łazienki wręcz :laugh2:

w związku z tym,że od wczoraj intensywnie nie ma nas w domu jutro będę ostro z porządkami jechać i przede wszystkim z praniem :sorry:

byłam wczoraj u dermatologa z Igim, pozbyliśmy się mięczaków i oby na zawsze :eek:

może jutro dziecko na sanki pójdzie ? :happy: podobno zbliżają się mrozy wielkimi krokami ... no jestem ciekawa :-p

dobrej nocki

Arabella,
rodzisz ? ;-)

prawda, że fajny śnieżek był. Igi zdążył dziś się nim chwilę nacieszyć :-D

właśnie widziałam fotkę u koleżanki na NK przy naszych aniołach na placu teatralnym :-) musimy tam się wybrać z Igusiem. na pewno będzie pod wrażeniem :rofl2:

już w pt zaczynam ósmy miesiąc :laugh2: blisko, bliżej, coraz bliżej ...

jak wasze choróbska ? mam nadzieję, że już wszyscy zdrowi :tak:

reklama
Hej :-):-):-)
Snieg był i sie zmył ha! i tyle z sanek,Wika jak sie rano obudzila to pol godziny spedzila na parapecie "mowiac ile sniegu napadało,idziemy zrobic bałwana" :rofl2::-D szybko jej to na szczescie przeszlo i zapomniala o temacie aaaaaa....mamy juz chojanke od wczoraj ladniusi ubrana swieci fajosko,Matt nie moze sie na nia napatrzec...w tym roku po raz pierwszy mamy sztuczną,maz pojechal wczoraj do Obi i kupil no i jak wrocil to Wika nie dala se przetlumaczyc i bylo trzeba ubrac i dobrze,jakos tak poczulam juz swieta mimo braku sniegu na dworze..aaa no wlasnie chcialam wspomniec ze Wiktoria ma teraz zabawe bo wklada lalki miedzy gałązki i ona tam sobie spia i ma dziecko zajecie a dzisiaj jak mnie juz wkurzyla to mowie do niej ze rozbieramy choinke i nie bedzie prezentow i poszlam robic do kuchni obiad i słysze jakies taki dzwieki lete do pokoju i co widze :szok: Wika wziela sie za rozbieranie choinki,palpitacji serca wnet dostalam,naszczescie poszly tylko lancuchy,uffff w pore zajrzałam :crazy::szok::rofl2:...te dzieci ;-)
Wczoraj popoludniu kino zaliczylysmy,fajnie bylo,malej sie podobalo,juz mi jeczy kiedy idziemy....

Agnes,to fajnie mieliscie,mlody wybawiony,Ty mam nadzieje najedzona :-):-):-)

Wiecie co u Arabellki ??? Czy juz po czy nadal czeka na swieta ;-):-);-)...

Do góry