reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
hej

Ewylynka witaj nowa mamusio:tak:, napisz cos o sobie i córci;-)

Arabella, ale zleciało:-D:szok:, spakowana:confused2:

u nas chorobowo na razie cisza, tzn od rana, bo noc była okropna:no:, czuwałam przy małym bo gorączka nie odpuszczała:wściekła/y:, dopiero ok 2 spadła,
dzis bylismy u lekarza i wszystko ok, lekarz stwierdził, że gdyby nie wiedział o gorączce, to by powiedział, że jest zupełnie zdrowy:szok:, gardło, nosek, oskrzela czyste, bez kaszlu, kataru:eek:
mam nadzieje,że to koniec choróbska,

ja mam się dobrze, ale jeszcze nie idę do pracy, bo wzięłam opiekę;-)

U nas Niko dzisiaj lepiej. Na razie temperatury nie ma, zajął się zabawa tylko jeśc nie chce.

Założyłam dwa nowe wątki - jeden dotyczy konkursów na BB - jak tylko cos nowego się pojawi będę tam wrzucać. Drugi wątek to apel o pomoc dla dziewczyny, której mąż zginął w wypadku.

Mam jeszcze takie pytanie, jest dużo tematów, które są nieaktywne, co wy na to by je pozamykać?
No i pojawiają się co chwilę reklamy typu opieka nad dziećmi, kursy itp. Czy zostawiamy, czy usuwamy, czy może jakoś łączymy w jedno? Bardzo proszę o wypowiedzi na ten temat :)

Arabella,

skoro mąż dziś w domu to chyba wiesz co robic zeby pomóc dzidzi wyjsc ;-) a potem jeszcze umyj ze dwa okna i pewnie dzis pojedziecie na porodówkę :laugh2:

Witam nową Mamusię,

napisz coś więcej o sobie

Madziara,

ja jestem za pozamykaniem starych watków i zgromadzeniem tego "reklamowego" w jedno :tak: to dobry pomysł

czy któraś może używa w domu takiego dzbanka filtrującego do wody ? jestem ciekawa waszych spostrzeżen/uwag dot. użytkowania

Ewelina,

to dobrze, ze osłuchowo czysto. Oby faktycznie to juz mineło.

ja natomiast bede sie musiała wybrac z młodym do lekarza w sprawie jego mięczaków, dostawał homeopatyczne leki na to, ale to w zasadzie nei pomogło ... powoli się rozszerza :-(

hej
ostatnio nic nie piszę, bo nawet nie mam czasu czytać:zawstydzona/y: teraz jesteśmy trochę zawaleni robotą, bo ozdoby na allegro i na prezenty dla znajomych. Nic nie będziemy kupować, tylko dla każdego jakiś drobiazg z haftem typu podusia, ręcznik, myjka:-):tak: a z dwójką dzieci w domu trochę ciężko:eek:
Ignaś dziś poszedł w końcu do żłobka, mam nadzieję, że nic znowu nie przyniesie, bo M mówił, że rano jakaś mama przyprowadziła dziecko i kiedy zaczęło kaszleć rzuciła tekst : " oj zakrztusiłaś się śliną":szok:
Witam nową Mamę :tak::-) mamy dzieciaczki w podobnym wieku;-)
Madziara jak najbardziej pozamykaj stare, nieużywane wątki a dla celów reklamowych (opieka nad dziećmi itp) stwórz jeden i tylko tam takie rzeczy niech będą:tak: jak mówi babcia mojego M "ordnung must sein":-D czy jak to tam się pisze;-)

reklama
Soppana zazdroszczę talentu hafciarskiego.

Agatka przyszła ze szkoły, powiedziała że ją głowa boli. Zmierzyłam jej temperaturę i ma 38,5. Dałam apap i wysłałam do łózka, od razu zasnęła. Czyżby przeszło od małego?

Do góry