reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

wronka pisze:
Melanie pisze:
a co do Inez to takie imie można zarejestrować, bo jesteśmy bardzo w temacie ;)
Pozdr
DOBRANOC :)

No nie byłabym taka pewna....nam robili problemy ,że na drugie chcemy dać Weronice INEZ....ale jakoś się udało.... ;)

Jest coś takiego jak Rada Języka Polskiego i oni ustalają, które imiona urzędy mają rejestrować, a które nie
na ich stronie www.rjp.pl jest zapisane imię Inez, więc MUSZĄ je rejestrować bez żadnego "ale" :)

reklama
wow super reklama i coreczka sliczna!!! sama wyglada jak z bajki:)
no wlasnie u nas chyba za zimno i dla tak malego dziecka taka duza roznica temperatury to za duzo...jeszcze przed chwila dzownila siostra i mnie podkrecila bo ona za 3 tyg, do bankoku jedzie, wlasciwie to na taka objazdowa wycieczke...tam to dopiero beda mieli upal:) z kierunkow ktore mnie jeszcze interesuja to poludniowa ameryka i tam tez bym chciala sie wybrac na jaks ciekawa wycieczke...rozmarzylam sie w twen ziiiiimny dzien
aldik a do rosji to z anmi musisz sie zabrac:)

Witam :)

Mel - no nie mow ze Inez mozna zarejestrowac.. hmmm... a to dopiero... no nic, juz nam sie Paulinka podoba bardzo wiec nie zmieniamy... A co do Paris - to pewnie, w koncu musi sie to zmienic w naszym kraju a wtedy zmienicie :)

Ale mroz na dworzu !! O matko strasznie.. A ja wlasnie wrocilam z pierwszego zaliczenia - musze Wam powiedziec ze mam je z rosjanka, ktora raz na miesiac przylatuje na uczelnie - tej to tu na pewno cieplutko jest ;D ;D ;D Bo byla skubana w spodnicy !!! ja bym zamarzla chyba ;)

Ja tez wole klimaty ala Bora-bora :)

Mkk-dzięki na Ciebie zawsze można liczyć :)

Petersburg też mi się marzy...I nie tylko...
A ja miałam mieć super weekend-kol.przyjeżdza dzis do mnie na weekend z Wrocławia i miałyśmy poszalec,a tu tatuś chory,moi rodzice nie mogą i nie ma kto byc z Małą :pPozostaje nam oglądanie filmów,i nocne wyjścia ;)Bydgoszczy za wiele nie zobaczy!
Geha-masz śliczą córcię!

Pozdrawiam wszystkich i mimo wszystko ciepłego weekendu!
A!Gratulacje sukcesów u maluchów,tzn.Paris-ząbki,Wera-raczkowanie

reklama
Do góry