reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja pierwsza ;D
No to mamy przy piątku -18, ale ja mieszkam na 4 piętrze to mam nieco cieplej...jakiś 1 stopień ;D
Plany na dzisiaj mam bardzo podobne do tych sprzed tygodnia, wczoraj i przedwczoraj, itd ::) czyli maksymalne siedzenie w chacie- wiadomo- końcóweczka ospeczki ;D
Teraz idę na pyszną
t_jedzenie__36_.gif

reklama
No to ja druga :)
Nie wiem jaka jest u mnie temperatura bo termometru niet. Wiem jedno jest za zimno :)
Musialam rano isc na pobranie krwi. Na szczescie maz zawiozl i odebral, bo chyba bym przez te 600m zamarzla.
At eraz wracam do lozka z ksiazka i laptopem i z lozka nie wychodze.

zima zima mroz mrozem...ale sa twardziele, patzre przez okno a do lumpiku na przeciwko mojego domu kolejka juz czeka ;D...naliczylam 16 osob...a co dziwne to dostawa jest jutro bo wtedy to normalnie tyle ludzi czasami stoi ze szok...ze im sie chce w takie zimno ;D ;D ja dzisiaj co najwyzej do sklepu wyjde, nie ma mowy zeby gdzies sie ruszyc...
no i mamy trzeciego zabka :) niestety okupionego strasznymi meczarniami....maly w nocy co chwile sie budzi i okropnie placze...niestety idzie teraz kolejny zabek i przez najblizsze pare dni bedzie pewnie to samo :(

:police: melduje się jako czwarta dzisiaj :)

ale jestem nie wyspana :p u nas pierwsze zębole idą ::)

i jeszcze te koszmary :p :p :p :p śniło mi się, że zgubiłam Paris :p

To ja piąta :p

Mel - jejku, a to Cię inspeki we śnie trenowali.. :o nie zazdraszczam .....

Mi to się ostatnio śnilo, że nie moglam w szkole średniej zaliczyć matmy i miałam kiblować ;D... A o dziwo ta ja z matmą nie miałam problemów ... hm.... ::)

Natalya - moim marzeniem jest też wycieczka do Rosji :-[, ale mój A. jak to słyszy, to mi każe w główkę się popukać.... paskud..... >:D

asioczek - ja też tak kcem..... ;)

Melduje sie jako szosta :)
Ale zimno brrrrrrrrrr ja dzis mam zajecia i musze wyjsc w to mrozisko z domku.
Zycze Wam milego weekendu!!!!!!!!!!!!!!!

Uwaga, chwalę się ;D
Oto moje dziecko w reklamie bajek w dzisiejszej Gazecie Pomorskiej ;D ;D
To adres stronki, reklama jest po prawej stronie, ale to autobanner i pojawia się losowo, więc trzeba F5 dla odświeżenia ;)

www.pomorska.pl

A to dla tych, którym się nie otwiera, albo nie pojawia:

1a_bajki.jpg

Melanie pisze:
:police:

i jeszcze te koszmary  :p :p :p :p śniło mi się, że zgubiłam Paris  :p

Zabrzmialo jakby kangurzycy wypadlo z worka Malenstwo :p

U nas -12. Ale ja musze wyjsc. Wyjechac. Za godzinke podjedzie maz. Ma miec juz nagrzane w samochodzie.

natalya w zeszlym roku podczas wakacji bylismy swiadkami takiej sytuacji. Mlode malzenstwo z dwojka malych dzieci - 2 latek i 7 miesieczniak. Fajnie nawet sobie radzili. Tata glownie z 2 latkiem a mama z maluchem. Nawet im sie udalo pozwiedzac troche, wypozyczyli samochod i jezdzili z dziecmi. U nas to juz wygladalo gorzej bo Agata na kretych drogach w upale wymiotowala. Wiec nawet nie wiem czy nie lepiej z mniejszymi.. ::) Dzieciaczki mialy frajde z basenu a na plazy oczywiscie koniecznie  specjalny namiocik z przewiewem.
No ale jak ktoras tu wspomniala - teraz chyba za zimno, szok termiczny...Trza by poczekac

Dobra, lece

No to ja jako 7...heheheh

Zimno jak cholera....wstałam o 6,30 bo córcia nie chciała spać...dalej....chodziłam nieprzytomna...ale na szczęście po 8 znowu kimka...i teraz juz jest ok...ze mną.....hehehe

Mel
....współczuje zębali....coś o tym wiem....no a sen....hohoho....musiałaś się namęczyć....ja też kiedyś miałam koszmar z Weroniką,że coś jej się stało....obudziłam się z taką bijacą pikawą ,że myślałam ,że mi wyleci... ;D

Melanie pisze:
a co do Inez to takie imie można zarejestrować, bo jesteśmy bardzo w temacie ;)
Pozdr
DOBRANOC :)

No nie byłabym taka pewna....nam robili problemy ,że na drugie chcemy dać Weronice INEZ....ale jakoś się udało.... ;)

reklama
Julka jest super modelką :) :) :)

mk nie chciało mi się pisać posta giganta o moim śnie, więc streściam jak umiałam maksymalnie i rzeczywiście wyszło jakby mi z torby wypadła :D

Do góry