reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
donia31 pisze:
Witam

czy któraś z mam uzywa sab simplex/?

kupiłam w internecie i chciałam zapobiegawczo zapytać jak wyglądają?

Gęste i kolor taki brudny biały???
tak kolor taki mleczny i ładnie pachnie
dość gęste
ja mam jeszcze poł buteleczki stoi i czeka na koli, która mam nadzieję nie powrócą :p
mam tez espumisam i był u nas tak samo skuteczny jak sab simplex

Karwiw
- galuluję synkowi "cioci Joli" ;D
BTW moja tesciowa też Jola ;D

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)Dobry wieczór laseczki!!!

Coz za mrozna zima nastała, mam nadzieje ze na dlugo u nas nie zagosci!!!!!!!!!

GeHa, gratuluje córci!

Witam Was wieczorową porą kochane ;D
Gniew oceanu......oglądam właśnie ;) juz się nawet trochę pobałam ;) w kilku scenach.
dzięki Pati rośnie to moje dziewczę, rośnie ;D

Uffff już padam na ryjek....jutro mam gości i zrobiłam dwie sałatki...jedną z serem feta, drugą z sosem vinegret, posprzątałam całą chatkę....zrobiłam ciacho z galaretką i nutellą ...pycha......a reszta już jutro bo nie mam siły... ::)

Melanie pisze:
GeHa pisze:
Mel A co to za klimat ? Gdzie?

ach ... Malediwy

ach.....moje klimaty......... ::) ::) ::) ::) ::)

reklama
Hehehehe...

Dziewczyny nie wzdychajcie tak do tych klimatów..... Pogadamy latem jak będzie 30 parę w plusie i zaczniemy narzekać....

A tak na poważnie, to ja uwielbiam Madryt, marzę o Rosji, a zamieszkałabym w Norwegii (gdyby było tylko ciut cieplej tam) ;)

Do góry