reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

a dzisiaj już się żegnam idę spac...bo ostatnio za długo tu przesiaduje.....i rano mam kłopoty z wyjściem z wyrka....papa

reklama
Wanda nic sie nie martw - ostatnio ja byłam "nowa" teraz ty :D liczę, że poznamy sie na nastepnym spotkanku.....choć my moze prędzej ;D...... mam nadzieję .....
ja mam termomert i na wyzynach -12.....bleeee

Ok ja tez do wyrka bo rano mam problemy

Dobranoc

Wronka - dzieki za cieple slowa :)

Melanie - mam do Ciebie pytanie. Czy Twoja coreczka byla bez problemu zarejestrowana w Urzedzie ??? Bo Paris to imie bez koncowki -a i podobno nie chca rejestrowac ??? My chcielismy dac malej na imie Inez, ale kolezanka mi napisala ze beda chcieli zarejestrowac Ineza - ale to jest straszne poprostu... Mialo byc Inez i juz... No ale sie przestraszylismy tego calego problemu i tak powstala w ostatniej chwili - na porodowce Paulinka ;D ;D ;D I tez nam gra... Ale zaintrygowalo mnie jak to z tym jest :)

JJ - no ja tez licze na szybkie spotkanie, bo to by oznaczalo koniec mrozow - jak dla mnie to spacerek moglby byc nawet jutro, ale niestety te cholerne mrozy nie odpuszcza :( No to jak na Wyzynach -12, to na moim 10 pietrze -10 tylko pewnie ;) hehe

szwederowo -15...brrr jak ja nie nawidze zimna!!!!!! mielismy w polowie lutego jechac na jakies cieple wakacje ale nie wiem czy jest sens z malym jechac gdzies tak daleko, bo z nim to tylko na plazy moge polezec i nic wjecej wlasciwie a ja bym chciala cos zobaczyc, wole poczekac az zacznie chodzic....albo  odlozyc te pieniazki na rzecz naszej wspolnej wycieczki marzen do moskwy albo sanktpetersburga...tam dzisiaj to jest dopiero zimno a my nazekamy....ale jednka to cieplo mnie kusi...jeszcze sie nad tym zastanowie..teraz tak mysle czy moze w gory na pare dni nie pojechac ale najpierw niech te straszne mrozy sie skoncza

natalya - no nie mow ze Moskwa jest wycieczka Twoich marzen ??? Co prawda jak tam bylam to mialam 7 lat i malo wiele pamietam, ale na mnie najwieksze wrazenie wtedy zrobily strasznie dluuuugie ruchome schody :)
a do Sanktpetersburga bardzo chetnie tez bym sie wybrala :)
A z cieplymi krajami jak moge cos doradzic to tez lepiej poczekajcie az te najwieksze mrozy mina, bo to normalnie mozna szoku termicznego dostac jak bedziecie wracac z + 20 paru do -20 ;)

tak bardziej to sanktpetersburg jest jeszcze opcja podroz koleja transyberyjska, wogole jak bedziemy jechac to pociagiem, ale najkrocej do moskwy jedzie ok27godz a sanktpetr......38 ;D ;D uwielbiam rosyjska kulture a ten moj to jeszcze bardziej, ma pelno ruskiej muzyki... w komorce hymn rosji..po ojcu to chyba ma...jak umarl to na jego pogrzebie lecial chymn rosji..az mnie do dzisiaj ciarki przechodza jak to slysze ::)

natalya - o rany :) ciekawe zainteresowanie :)

No to piekna prognoza na jutro - a ja rano musze na zaliczenie jechac :( w 38 stopniowym mrozie to mi samochod nie ruszy ;D ;D

Klade sie spac - dobranoc wszystkim :)

reklama
wanda nie chce mi się rozpisywać - juz kiedyś pisalam ale....
chcielismy Paris ale był problem wielki
i jest Parisa
a jak kiedyś w tym kraju będzie normalnie to naprawimy i będzie Paris

a co do Inez to takie imie można zarejestrować, bo jesteśmy bardzo w temacie ;)
Pozdr

DOBRANOC :)

Do góry