reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
U nas juz jest - 10. Do jakiej temp wychodzicie z dziecmi. Ja do -10 ale na krotko, na 30 min, tylko do przedszkola i powrot. Ale za to dwa razy dziennie. A jutro ma byc w dzien -12. Chyba juz chce wiosne :p

Szwederowo się zgłasza z temperaturką 12 stopni poniżej zera.

Mel
To jakieś piwo mi się należy?... ;D tylko kiedy my sie spotkamy? Jak będziemy stare jak węgiel i brzydkie jak bazyle? ;D
mkkafe
Ja z Julą wychodzę w mrozie do -10, o ile nie ma wiatru. Jak jest zimniej to już żadna przyjemność ze spacerku.
Pati
Ale sie musiałaś wkurzyć....uchuchu 8)

Teraz już Was żegnam, idę spać 8)

GaHa Ty mnie nie denerwuj
ja tam prawie zawsze moge
TO TY SIĘ NIE CHCESZ UMÓWIĆ
gdybysmy się przez przypadek w Geancie nie spotkały to na bank do dzisiaj znały bysmy sie tylko ze zdjęć :D

dobranoc

A ja w sobotem mam kolende.....

Mel dzięki za info o biletach.

Anecia, ładne córcia robi postepy. Brawo.

Ojli - zdrówka, co by choróbska poszły precz....akysz, akysz....

Natalya- co do skazy to moja połozna mówiła (oprócz tego co Mk wymienia) jeszcze sucha i łuszcząca sie skóra na czole między brwiami i koło nich.

Wronka Weronika niezły gagatek, żywe srebro - co miałam okzaje sprawdzić  ;D

Co do spacerków to ja tak do -5 wychodzę. Niżej już nie, bo ja potworny zmarźlak jestem.... i jeśli nie mam po co, to nie ruszam się z domu.... brrrr

GeHa superowy kotek w podpisie. Marzy mi się niebieski kot brytjski..... ale mój M. kręci troche nochem...... eeee mysle, że kiedys go "urobię"....hihi

Witam wszystkie Bydgoszczanki wieczorkiem :)
Ja nie mam termometru, wiec nie wiem ile jest na minusie za oknem, ale pocieszam sie ze Ci na parterze maja zimniej ode mnie - bo przy gruncie wiekszy mroz, a ja na 10 pietrze mieszkam ;D ;D ;D
W kazdym badz razie JJ chyba spacerek to dopiero na wiosne nam sie trafi - ja juz trace nadzieje :( Normalnie mam juz dosyc tej zimy... no i dosyc nauki - dzis pol dnia czytalam sobie notatki i z moim tempem czytania ze zrozumieniem to wyszlo ze tylko raz je przeczytalam - a jutro rano zaliczenie. Ech... trzymajcie za mnie kciuki :)

A tak w ogole to ja widze ze Wy to sie juz chyba wszystkie zdazylyscie poznac w realu a nie tylko przez neta... Troszke sie czuje jak piate kolo :)

reklama
wanda_23 pisze:
A tak w ogole to ja widze ze Wy to sie juz chyba wszystkie zdazylyscie poznac w realu a nie tylko przez neta... Troszke sie czuje jak piate kolo :)

no wiesz....nawet tak nie myśl....my się jeszcze nie raz spotkamy...dołączysz do Nas i będzie ok... ;D

Do góry