reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

jutro musze chalupe do pożadku doprowadzic wiec czeka mnie sporo ruchu !!
ja mam problem (dzisiaj sie dowiedzialam) z utrzymaniem równowagi ... wychodzilo mi tylko tylem (na palcach) ale przodem na pietach masakra... dupa zbita, nie wspomne ze nie bylam wstanie podjechac na wyciagu!!! 10 razy upadlam i zrezygnowalam... dymalam na pieszo do góry

deske wypozyczalam wraz z butami 10zł , do tego kupilam karnet na 10 wjazdów wyciagiem (skasowalam jeden i nie wjechalam :D) za 15zł :)

reklama
Witam się na szybko weekendowo:)

Wczorajsze testy na mleko rewelk:) Od wczoraj Olas dostaje mleko Nan:) póki co robimy 50/50 z nutramigenem. No ale narazie wsio ok:)

Ja dzisiaj wieczorkiem idziemy na imprezkę rdzinną:-) W 3 jedziemy tylko na 2h. Późnij D z Olkiem wraca do domku a ja zostaję:tak: Niesety Olak chodzi spać po 18!!! więc ktoś msi z nim wrócić żeby ktoś mógł się bawić dalej:-D

Miłej soboty:-) zagląn jeszczejak Olek się kimnie.

Dziewczyny byłyście już kiedyś na tej "Zamieniadzie"??? a może się wybieracie??? Zamieniada - SWAP PARTY- akcja wymiany ciuchów - 11 luty 2012 | Facebook
Ja pierwszy raz usłyszałam wczoraj bo znajoma pytała czy z nią nie pojadę... no ale u nas dzisiaj ta impra na 17 więc nie dam rady a szkoda bo bym chociaz z ciekawośi tam polazła i obczaiła co i jak:) wydae mi się, że to neizla alternatywa między kupowaniem drogich ciuchów w sklepach a buszowaniem po lumpach - ja się do tego nei nadaję bo nigdy nic nie trafiłam...

Ja pamietam kiedys jak bylam na takiej zamieniadzie latem w myslu...taki troche haos byl i w koncu zrezygnowalam...ale chwala sobie;).
My dzisiaj tez na impreze do brata,rocznice slubu maja 20;) takze troche sie rozerwiemy...Wiki goraczka sie nadal trzyma,spadla troche od wczoraj,dalam jej niestety anty wieczorem bo zle bylo ogolnie a dzisiaj wywalilo jej takie ogrochy ze wyglada jakby miala dwie wary na dole;/...

Goosiek,super ze testy rewelka:)
Aga,du** boli;/,dobrze ze jestes cala;)..jak zakwasy sa???...ja siebie chyba nie widze,polamana i obita na maxa,heh.

Sali 100 lat i spelnienia marzen dla Tymka;**

Wygląda na to, że wszyscy w piątkowy wieczór szaleją, tylko ja przed kompem sama siedzę
Ja nawet siły siedzieć nie miałam jak padłam o 20stej z ciśnienie 90/59 to dzis ledwo co wstałam przed 12stą taka nie moc mnie opanowała :-( co dziwne bo przed 20 jeszcze kawke sobie wypiłam i jak widać nic nie działa!
Dziś mam lenie i chyba z domu nie wyjde taka jakaś zmęczna jestem, dobrze że zakupy wczesniej zrobione.

Anka-spe będziesz welniane swetry na maszynie krawieckiej szyła ? Mam kilka ciepłych sweterków ale nie oddam :-) leżą i czekaja na zimne dni, bo jeszcze w tym roku nie były potrzebne :szok: ja nawet bawełnianych rajstopek nie miałam tylko takie średniaki i nie zmarzłam - sama sie dziwie jak to mozliwe. Znajomi się zastanawiają co mi jeszcze wycieli że wiecznie mi ciepło :-p bo to bardzo dziwne!

Narty czy deska nigdy mnie nie interesowały własnie z powodu przebywania na zimnym, ja nawet aparatu nie wyciągam jak jest koło zera bo to już wtedy żadna przyjemność :tak:

Udanego weekendu!

reklama
Iza to ile musi byc na minusie zebys sweterki przeprosiła????;DDD

Ja to w ogóle jestem ciepła dziewczyna w swetrach sie poce hehe;)

U mnie dzisiaj Kinder Bal;)))

Do góry