reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Iza to ile musi byc na minusie zebys sweterki przeprosiła????;DDD
Własnie nie wiem :-) kiedyś już bym nosiła kilka przy takim mroziku!

udanego BALU!!!!!!!!!!1 Jeszcze raz Wszystkiego Naj..... dla Solenizanta!!!!

My od 11stej siedzimy i obserwujemy lot znajomych na Teneryfe i są już na ostatniej prostej ! Interenet jest wielki i chyba nigdy nie przestane się dziwić temu :tak: Flightradar24.com - Live Flight Tracker!

reklama
Madziara czemu zniknelas ??

Trza Goske na forum wpuścić :)

a ja z godz na godz coraz gorzej ... do tego mam czernofioletowego krwiaka w pachwinie wielkosci 10cm od tego pieprz***** wyciągu ... stwierdzilismy z M ze jestesmy tak mega leniwi i nierozruszani ze czas sie za siebie zabrac :)

JNarty czy deska nigdy mnie nie interesowały własnie z powodu przebywania na zimnym, ja nawet aparatu nie wyciągam jak jest koło zera bo to już wtedy żadna przyjemność :tak:

Udanego weekendu!

Mój mąż też lustrzanki w mrozy nie wyciąga, tylko głuptakiem robimy i potem narzekanie że zdjęcia nie takie:angry: A ja myslałam że zrobie sobie dzień lenia ale otworzyłam lodówkę i stwierdziłam że można by ją odlodzić i tak się z nią bujałam od 10 do 13, a teraz z siostra poszalałam na zakupach w sieci i w sumie obkupiłyśmy dzieciaki na maxa a ja nawet sobie marynarkę kupiłam na 15 lat:-D to nawet nie pół tego co mam na liczniku. W związku z tym że o takich słodkościach pisałyście to ja na wieczór mam Prince Polo i Redsa malinowego :cool2:

STO LAT DLA TYMKA

Potem odpisze, ale się tylko przywitam, bo wcześniej zajęcia skończyłam i zajadam spagetti zrobione przez m., popijając redd'sa jabłkowego, bo żurawinowy mi nie podszedł.
A swetry nie wiem czy na maszynie dam radę, ale w razie czego ręcznie szybciutko się je szyje ;)

edit: Też chciałam się kiedyś na zamieniade wybrać, ale zawsze coś mi wypada. A wkręciły mnie ostatnio wymianki na pewnym forum, ale czasem ciężko dobrze trafić bez przymiarek, macania itp. i jak trzeba przesyłkę PP opłacać. Nawet myślałam czy tu, by to nie ruszyło ;)

Aga tani ten sprzęt. Coraz bardziej mnie kusi, żeby się wybrać ;) Ale Tobie sińców nie zazdroszczę!

Też popieram, żeby gosie na foto wpuścić ;)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie;))
Bal udany,dzieciaki sie wyszalały ,a potem mamusia poszla na women party do kumpeli;))

Co do siniaków to ja ostatnio chcialam dzieciaki przestraszyc,załozylam maske i wskoczyłam do nich do pokoju centralnie na klamkę i mam na ramieniu siniaka średnicy 7 cm w kolorach teczy .....dobrze ze jest zima ,bo latem ludzie by sobie pomysleli ze "zupa była za slona" ;/;D

Heja:)

ja zagldam na szybko:-) weekend jak zwykle minął za szybko.... ja z Olasem od dzisiaj nocuje u rodziców bo D na delegacji a że ja bez auta to za chiny ludowe bym się rano autobusem z Olkiem nie dotelpała do rodziców a później do pracy...

Dziewczyny dostępy mam:-) dzięki:) jutro z rana cosik powstawiam

miłej nocki

Hejka :)
Aga Ciebie wszystko po snowboardzie boli a mnie po weselu :tak: Wesele mega udane, a dzisiaj była powtórka z rozrywki, dopiero wróciliśmy do domu i M nie może się pogodzić, że jutro musi iść do pracy a ja sobie będę odpoczywać, a co tam, w końcu mi się należy (oczywiście Bartas u babci, inaczej bym nie odpoczęła) pośpię sobie tak do 12.
Gośka super, że testy wyszły OK.
Sali spóźnione STO LAT dla Tymka !!!

reklama
Witam się porannie z pracy przy kawie:-)

Weny na pisanie brak więc tylko życze miłego dzionka i uciekam do zajęć.. później pewnie zaglądne:)

Do góry