reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Agulek może te twoje marzenie się spełni co do Paryża, bo to bardzo piękne miasto- zobaczymy...
Jak większość forumowiczek wie uwielbiam podróżować i właśnie w tym kierunku idę ze swoimi marzeniami, małe rozmowy trwają ale nie jest to takie łatwe jak myślałam :no:
ale marzenia są marzeniami, więc mam nadzieje, że coś się uda i większość dziewczyn gdzieś sobie poleci na wakacje :tak:

Ja dzisiaj z Bartusiem zaliczyłam dwa razy sanki i czułam się jak mała dziewczynka, ulepiliśmy bałwana i wsadziliśmy mu marchewkę..

Na jutro się umówiłam z 3 koleżankami a tu M wraca do domu i mówi mi, że jutro ma wolne bo się żle czuje :crazy: więc wizytę przełożyłam do innego lokum ( nie ma to jak mamusia).

Tak mi strasznie mocno brakowało żelaza, że zjadłam dwie tabliczki czekolady gorzkiej i pół opakowania ptasiego mleczka, zjadłabym więcej ale pustki w domu :szok:

Kasiulka dużo zdrówka dla Wiki

Ostatnia edycja:
reklama
No i ja niestety tez chybil nie trafil:-(...a jedna 6 padla:szok:

Bylam z Wiki u lekarza,gardlo spuchniete,migdaly boczne masakra ale na szczescie nie ma nalotu bialego ani ropy,tylko zaognione,chciala dac anty ale stwierdzilysmy ze ja jeszcze przetrzymam bo jak ona ciagle ma to samo to poco faszerowac tym g***,wiadomo ze potem bedzie jeszcze gorzej:-(..dala, syrop anty wirusowy,do psiaknia na gardlo i zobaczymy...

Asiu,milego spotkania i zabawy na sniegu:-):-):-)

jak tam, wieczór?
ja dziś z młodym byłam u znajomej, która ma córkę 2,5lat i syna 8m-cy (leżał w leżaczku). Szymek co chwila bujał małego w tym leżaczku, przynosił zabawki i "ajkał" po główce, a dziewczynce jak tylko powiedziała, że zimno jej w nogi i musi założyć buciki to Szymek znalazł butki na podłodze i jej zaniósł, próbując włożyć na nogi. Normalnie byłam mega dumna z jego dziecia :D A potem odwiozłam go do dziadków na weekend, bo mam zjazd :/ a teraz mężuś wybył na działkowy dyżur, więc siedzę sama w domu. Miałam ambitny plan usiąść do pożyczonej od babci maszyny do szycia i rozpracować, jak to się obsługuje (bo nigdy nie szyłam) ale jakoś mi się szybko późna pora zrobiła i nie chcę hałasować, więc siedzę na kompie.... i odpaliłam YouTuba a tam MICHEL TELO... normalnie mam romans, bo piosenki choć puste, to niesamowicie się wkręcają :p CHyba solidnie mi muzyki i ruchu brakowało!

Wygląda na to, że wszyscy w piątkowy wieczór szaleją, tylko ja przed kompem sama siedzę :/ ehh nie pomyślałam, żeby się gdzies z kimś na wieczór umówić i w ogóle zaniedbują ambitne kontakty społeczne...

A słuchajcie mam prośbę: Jakby któraś z Was miała stare swetry 100% wełny najlepiej merino, to ja bardzo chętnie przygarnę, za jakąś czekoladę czy kawę ;) Obojętnie jakie kolory, wzory i im większy tym lepszy ;) bo jak już opanuję obsługę maszyny, to mam kilka projektów krawieckich :D

Ostatnia edycja:
No ja też siedze w domku a chodzi mi po głowie jakas impreza - kurcze poszalałabym sobie.

Ja to mam tylko jedno marzenie duży dom z ogrodem - ale niestety tez nie wygrałam :(

Madziara mi by nawet jakiś fitnes z dobrą muzyką wystarczył - tak jestem zdesperowana :p a domek byłby wspaniały, to pierwsze co bym kupiła po wygranej ;) ach a potem auto i dalej ekspres do kawy, co pieni mleko :p

a ja na d... usiasc nie moge... nie spodziewalam sie ze snowboard jest taki ciezki do opanowania!!!!
ale pomalu i sie naucze :D

aniula - u nas swetrow ni ma ;( musisz po lumpach poszukac

reklama
szukam szukam po lumpach, ale to nie łatwa sztuka :p
A na jutrzejsze zakwasy, bo pewno będa polecam dalszy ruch :D aaa i zazdroszczę Ci bo długo marzę, żeby spróbować jeździć... a wypożyczałaś deskę, dużo cię kosztowało? może się skuszę na myślęcinek...

Do góry