reklama
a widzę że rozmawiałyście o tej tragedii na wyspie na prawdę horror a jak przeczytałam w gazecie że to rodzinka z Bydgoszczy i że niby ich rodzina mieszka na śródmieściu w kamienicy ,a przecież to tak niedaleko nie rozumiem co mogło nakłonić człowieka do popełnienia tak strasznej zbrodni : Hmm:
Dziękuje bardzo ;-) widzę że ty masz 3 córcie ,śliczne dziewczyny ;-)A twoja Madzia i mój Mikuś w równym wieku sąIka202, gratulacje! Piękne masz te SUWACZKI. Zazdraszczam.
AgnieszkaJ
Fanka BB :)
madziarka - rzeczywiście mini zoo ja mam 3 akwaria z rybakami
a ja 2 dni bez laptopa, az sieogarnac nie moge z nadrobieniem wszystkich for hehe
misiek mi goraczkuje. 4 zeby ida na raz - masakra....
a ja 2 dni bez laptopa, az sieogarnac nie moge z nadrobieniem wszystkich for hehe
misiek mi goraczkuje. 4 zeby ida na raz - masakra....
mucha666
matka wariatka
Madziara a jak się porozmnażają to sklep zoologiczny otworzysz :-) U nas juz niestety po wyjazdach wakacyjnych i życie wraca do normy a my do pracy na pełnych obrotach. Poza tym korzystamy z pięknej pogody i pluskamy się pluskamy pluskamy. Mam coś specjalnego dla Izy http://www.gis.gov.pl/userfiles/fil...stanowisko GIS w spr tornistrów szkolnych.pdf
reklama
Mucha dzięki za pamięć :-) czytałam własnie dziś o tym w necie i jeszcze sie dowiedziałam o wydłużeniu roku szkolnego o tydzień - oni chyba nie maja co robić z czasem i wymyslaja, bo czerwiec i tak juz nie jest miesiącem w którym się można czegoś nauczyć, więc jaki sens skracać wakacje, hmmm....
Dziecko samo sobie wybrało w miare dobry tornister ze Scoobym i bardzo zadowolona!
Dziecko samo sobie wybrało w miare dobry tornister ze Scoobym i bardzo zadowolona!