reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

Ja mam taka maszyne na działce;))tata raz upiekła chleb i tyle...nawetnie spróbowałam haha to musi byc specjalna mąka ,nawet widziałam ma taka nie wykorzystana na działce ...chyba do razowego chleba;)
To ja sie zeganam ponownie...do spiszonka we wtorek najwcześniej;))

reklama
Witam już domowo, a we wtorek do pracy!

Czy dziś jedna z forumek nie szła ulicą Pielęgniarską na rodzinny spacerek? Tak mi cos się zdawało :)

Znacie plecaki szkolne Topgala?

JJ - heheh to samo pomyslalam jak te schowki zobaczylam :) ja mam 2l benzyne 140km idzie jak burza, ale spalania sie obawiam kolo 12 l/100 na pewno, ale ja duzo nie jezdze wiec bedzie git !!

za 5 godz lece do warszawki z adaskiem i mama:) bede we wtorek buziaki !!

Iza ja w plecakach jeszcze nie "siedzę" :) Za rok skorzystam z Twojej wiedzy :)

Aga no to masz na co kasę wydawać :) Ja mam 1,5 diesel..........5,7 latem w mieście a zimą 6,7 l/100 km.........

Iza ja nie kupuje żadnych markowych, po prostu patrze na to by plecak nie był zbyt ciężki a plecy usztywnione. Dobrze, gdy ma dwie duże komory i kilka kieszonek z przodu + z boku na picie.

Ja od wczoraj jestem w lekkim szoku w zwiazku z tragedia na wyspie Jerssey. Okazało się bowiem, że rodzina, która została zamordowana to najbliżsi naszej sasiadki z kamienicy. Wszyscy tutaj są w szoku. Niestety dziennikarze nie potrafią uszanowac żałoby rodziny i co chwilę ktoś dzwoni, przychodzi z pytaniami zarówno do nich jak i do sasiadów. Ja już powoli przestaje reagowac na dzwonki bo ile można.

Madzia, dziennikarze juz tacy sa bo to ich praca a takie sytuacje to dla nich "chleb"... jestem w tyle z wiadomościami i nie wiem co się stało na tej wyspie :zawstydzona/y: Własnie wróciłam z sesyjki, wczesniej gasilismy ogień w kuchni ( wtyczka od piecyka się zapaliła, a gniazdko byla za lodowką i nie było widać) wczesniej pierwszy dzień w pracy i na dziś dosyć.... chyba pójdę spać!

Tornistra tez nie chce firmowego, ważne aby był lekki, praktyczny i w miare wykonany o plecach nie wspomnę ;-) ale te sklepowe są tandeciarskie, albo ciężkie i jeszcze za kilka stówek - porażka!

Ja jestem ostatnio szczęśliwą osobą bo od dobrych 4 lat nie oglądam wiadomości bo muszę obrobić dziciaczki i powiem Wam że żyje mi się z tym bardzo dobrze, a dziennikarze cóż robą wszystko dla sensacji ale z drugiej strony są ludzie którzy chcą takie rzeczy słuchać i czytać. Zero wrażliwości i poszanowania czyjejś intymności i prywatności, dla mnie to poniżej wszelkiej krytyki. A tak wogole to w temacie tornistrów to też jeszcze nie siedzę ale dzisiaj uświadomiłam sobie że jeszcze tylko dwa lata tej sielanki i szkoła.......:szok:

JJ - kolo 12 wychodzi nam .... zobaczymy jak dalej:)

Mardziara ja ssie dzisiaj o tym dowiedzialam - SZOK !!!!

Ja jeszcze 5 lat mam do szkoly wiec pewnie "moda" na plecaki sie zmieni :D hihi

a ja wykonczona. 2 dni od rana do wieczora latalam po wawie. zwiedzalam co sie da. zadowolona z wyjazdu w koncu nie bylam tam 20 lat !!!!

reklama
Mucha ja tez nie oglądam wiadomości i zazwyczaj nie wiem co się dzieje, ale w tym wypadku... po prostu dowiedzieliśmy się od sąsiadów i teraz już trochę śledzimy.

Do góry