reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************

reklama
jak któraś ma telefon w orange, to wyślijcie smsa BUZIAKI (koniecznie drukowanymi) na numer 80101 a dostaniecie 10zł na konto
smilie1.gif

Witam powrócona!
Nie bylam na spotkaniu mam ani w Myslecinku, wypoczywalismy na wsi i było uroczo :-)
Ponoć koniec letniej pogody tego roku :-( smutne to, ale nic nie zrobimy... szkoda tylko, że nie udalo nam sie spotkać na ploteczkach!

Witam Was kochane!!!
Melduje, że już wróciłam z wakacji i mam nadzieje, że będe teraz z Wami na bieżąco.
Aga my też zaliczyliśmy m.in. Władka, Hel, Gdańsk, Gdynie, Sopot, Kuźnicę szkoda, że nie miałyśmy okazji się tam spotkać.
Kolejne wakacje czekają mnie już za ... miesiąc.
Pozdrowionka

Melduje sie powakacyjnie;((
Odliczamy dni do rozpoczecia roku szkolnego:(
Drugie wczasy we Władku równie cudowne jak pierwsze,ekipa dopisała wiec nawet pogoda nie straszna nam była,a tak jak Kasia pisała jeden dzien był tylko barowy;)

A propo plecaków Tymek ma taki PLECAK MARVEL HEROES 502009002 TORNISTER TORBA (1788450115) - Aukcje internetowe Allegro

Kiedys dostał od swojej chrzestnej bo kupiła okazyjnie i tak sobie leżał.Pytałąm Tymka czy bedzie go nosił bo jest troche dziecinny,a on ze w tym roku tak ale na drugi rok chce bardziej młodzieżowy haha.

reklama
UWAGA RODZICE!!!
Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową ,okres przydatności do spożycia do 2012 roku, kod kreskowy: 761303308973, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła! Kopiuj na status, chociaż nie jesteś rodzicem. Możesz uratować życie jakiegoś dziecka.

Do góry